REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Nuo likimo nepabėgsi – net praradusi atmintį moteris pasirinko tą patį vyrą( youtube stop kadras) (nuotr. YouTube)

Kai kalbame apie meilę – kai kurie žmonės ją priima labai rimtai ir neketina pasiduoti. 

8

Kai kalbame apie meilę – kai kurie žmonės ją priima labai rimtai ir neketina pasiduoti. 

REKLAMA

Kai Hisashi Nishizawa pirmą kartą susitiko su Mai Nakahara, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Pora susitikinėjo dvejus metus, kartu jie išgyveno daugybę pakilimų ir nuosmukių. Jų ateitis kartu atrodė graži. Po dvejų metų kartu nusprendė susituokti. Tada įvyko tragedija.

Vieną dieną Mai tapo nesava. Ji pradėjo šaukti be jokios priežasties. Dar blogiau, ji nustojo atpažinti draugus ir šeimos narius. Vieną dieną ji pasisuko, pažvelgė į Hisashi ir tarė: „Kas tu esi?” 

Vyras buvo nusiminęs.

Po kurio laiko moterį teko nugabenti į ligoninę ir jai pasidarė dar blogiau, ji buvo pajungta prie aparatų, paaiškėjo, kad jos padėtį lėmė galvoje buvęs auglys. Jis buvo išoperuotas, tačiau moteris galėjo ir nepasveikti, ji atsibudo tik po pusantrų metų.

Jai prireikė dar daug laiko, kad galėtų reabilituotis ir grįžti į gyvenimą. Prisiminimai apie vyrą taip ir negrįžo, tačiau jis buvo šalia jos kiekvieną dieną ir ji iš naujo pamilo šį vyrą. Jie susituokė, nes anąkart taip ir nespėjo to padaryti. Moteris vis dar turi sveikatos problemų, sėdi neįgaliojo vežimėlyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų