REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipriausias pasaulyje klubinis futbolo turnyras UEFA čempionų lyga savo gerbėjus kasmet žavi ne tik aukščiausio lygio futbolu, bet ir pasakiškais įvarčiais.

Stipriausias pasaulyje klubinis futbolo turnyras UEFA čempionų lyga savo gerbėjus kasmet žavi ne tik aukščiausio lygio futbolu, bet ir pasakiškais įvarčiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt siūlo desertą Jūsų akims ir kviečia pasigrožėti šio sezono gražiausių UEFA čempionų lygos įvarčių dešimtuku!

REKLAMA

10. Lionelis Messi („Barcelona”)

Vienam geriausių planetos žaidėjų sutekiame garbę „atidaryti” dešimtuką. Argentinos rinktinės žvaigždė meistriškai išmaudo „Juventus” komandos gynybą ir smeigia įvartį į legendinio Gianlugi Buffono saugomus vartus.

9. Sergio Ramosas (Madrido „Real”)

Devintoje vietoje cirko akrobatas Sergio Ramosas smūgiu per save kala trečią vinį į Nikosijos „Apoel” karstą. Kipro komandos vartininkas dar ilgai liko nesupratęs kas po velniais čia nutiko.

REKLAMA
REKLAMA

8. Edinsonas Cavani (Paryžiaus „Saint Germain”)

Judame toliau ir aštuntoje vietoje sutinkame futbolo maestro Edinsoną Cavani ir jo preciziškai tikslų smūgį į Miuncheno „Bayern” vartus. Bavarų vartininkas Svenas Ulreichas neturėjo jokių šansų.

7. Kevinas de Bruyne’as (Mančesterio „City”)

Septintoje vietoje užduodame klausimą Donecko „Shakhtar” komandos gynybai: kas jį paliko čia vieną? Kevinas de Bruyne’as ilgai nemąstęs gražiu tolimu smūgiu siunčia kamuolį į vartų tinklą.

6. Garethas Bale’as (Madrido „Real”)

Šeštoje vietoje sveikiname Dortmundo „Borussia” ekipos vartininką Romaną Burki oficialiai tapusį Gatetho Bale’o „kairiukės” klubo nariu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Sadio Mane („Liverpool")

Gražiausių įvarčių penketuką pradeda Sadio Mane oro linijos, padovanojusios Maskvos „Spartak" komandai bilietą atgal į Rusiją.

4. Edinas Džeko („Roma”)

Ketvirtą dešimtuko vietą okupuoja „Roma” klubo ataka žemė-oras. Juvelyrinio komandos draugo perdavimo sulaukęs Edinas Džeko guldo ant menčių „Chelsea” vartininką Thibautą Courtois.

3. Fredas (Donecko „Shakhtar”)

Nejučia pasiekiame prizininkų pakylą ir trečioje vietoje sutinkame žmogų-patranką Fredą, kuris galingu baudos smūgiu išveda savo komandą į priekį rungtynėse prieš „Roma” klubą. Sklinda kalbos, jog po šio įvarčio „Shakhtar” komandos stadioną savo noru paliko visi jame gyvenę voratinkliai.

REKLAMA

2.Stephanas El Shaarawy („Roma”)

Antrąją dešimtuko vietą papuošia ideali „Roma” klubo ataka pirmąją mačo minutę. Dviejų perdavimų kombinaciją tiksliai užbaigęs Stephanas El Shaarawy sušaudo „Chelsea” komandos vartininką. Londono ekipai po šio ankstyvo nokdauno taip ir nepavyko atsigauti.

1. Antoine‘as Griezmannas (Madrido „Atletico“)

Dešimtuką vainikuoja tobulai pasibaigusi Madrido „Atletico” ataka. Angelis Correa magiškai traukia kamuolį iš užribio ir pasiunčia jį link A. Griezmanno, kuris meistrišku smūgiu per save taria „labanaktis” Romos miesto komandai!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų