REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Nelly Paltinienė (tv3.lt fotomontažas)

60 metų scenoje savo talentu ir įspūdingais kostiumais žavėjusi Nelly Paltinienė sunkiai serga. Apie tai tv3.lt patvirtino jos artima bičiulė Liveta Kazlauskienė, kuri sutiko pasidalinti scenos legendos mintimis.

32

60 metų scenoje savo talentu ir įspūdingais kostiumais žavėjusi Nelly Paltinienė sunkiai serga. Apie tai tv3.lt patvirtino jos artima bičiulė Liveta Kazlauskienė, kuri sutiko pasidalinti scenos legendos mintimis.

REKLAMA

„Galiu tik tiek pasakyti, kad šiuo metu ji gydosi Vokietijoje, kadangi ji ten šiuo metu gyvena. Jau beveik treti metai, kuomet ji serga. Man neetiška būtų kalbėti apie jos diagnozę, tiesiog galiu pasakyti, kad ji kovoja su ta sunkia liga“, - kalbėjo L. Kazlauskienė.

Tiesa, vien tik į liūdnas nuotaikas atlikėja nėra linkusi pasinerti. Nuvažiavus pas N. Paltinienę, abi moterys pasidžiaugė įspūdinga jos muzikine karjera.

„Buvome nuvažiavę pas ją į svečius ir pasikalbėjome, pasidžiaugėme, kad 60 metų scenoje Lietuvoje, turbūt, niekas nebuvo paminėjęs. Tai įspūdinga sukaktis, ji – be galo graži moteris. Žavėjo ji mus ne tik savo talentu, bet ir gražiais apdarais. Kitaip sakant, žmonės į koncertus susirinkdavo ne tik paklausyti, bet ir akis paganyti. Tą jos sceninę kultūrą mokiausi pati tarsi iš mokytojos: kiekvienas jos atodūsis, manieros, pokalbiai su žmonėmis, taktiškas bendravimas su gerbėjais mane žavėjo“, - pripažino Liveta.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kada paskutinį kartą moterys bendravo, L. Kazlauskienė patikino, kad jos nuolat palaiko ryšį.

„Visai neseniai, prieš kokį 15 minučių mes bendravome. Aš jai pranešiau, kad pasirodys straipsnis, ji neprieštaravo. Ji džiaugėsi, kad yra žmogus, kuris gali kalbėti už ją, perduoti jos žodžius ir nuotaikas“, - kalbėjo atlikėja.

REKLAMA

L. Kazlauskienė kartu su gyva scenos legenda džiaugiasi, kad daugelis įspūdingų N. Paltinienės sceninių kostiumų suguls Lietuvos dailės muziejuje ir bus eksponuojami Aleksandro Vasiljevo kolekcijoje. Tiesa, labiausiai Nelly džiugina gerbėjai ir jų neblėstantis dėmesys.

„Ji vasario 16-ąją dieną atšventė savo gimtadienį ir pripažino, kad tądien nekėlė ragelio daug kam. Sakė, kad blogai buvo, prastai jautėsi. O šiandien jos balsas buvo žvalus, tik negalima jos ilgai varginti. Ji labai džiaugiasi, kad šitiek metų žmonės ją mylėjo. Į sceną ji eidavo gėlių taku, gerbėjai ją labai mylėjo ir gerbė“, - 60 metų scenoje vertino ponia L. Kazlauskienė.

Pokalbio pabaigoje atlikėja panoro perduoti N. Paltinienės žinutę ją mylintiems žmonėms. Išsakytą frazę patys ištikimiausi gerbėjai gali atpažinti iš vienos populiarios jos dainos: „Aš gyvensiu ir mylėsiu savo gerbėjus tol, kol plaks mano širdis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų