REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Taikykitės, draugaukite. Ieškokite sąjungininkų, tarpininkų, užtarėjų, patikėtinių. Pasikliaukite atsitiktinumu, manevruokite, neužsispirkite. Atsipalaiduokite.

Tauras Viskas, kas nutinka, – tik gyvenimo pamokos... Jei kas nors šiandien nepavyks, nieko baisaus, svarbu, kad suvoktumėte, kam viso to reikia. Kol kas teks susitaikyti, kad jūsų gyvenime vyksta permainos, transformacija ir tai reikalauja pastangų, aukų ir pan.

Dvyniai Pasisekimas garantuotas, tad dėl nieko nesukite galvos. Galite sulaukti netikėto aukšto asmens užtarimo, paramos. Palankus metas bendrauti su žmonėmis iš toli. Vakaras puikus viešnagei.

Vėžys Galite sulaukti netikėtos pagalbos, nuoširdaus bei naudingo patarimo. Vis dėlto per daug užsiversti darbais nereikėtų: mokėkite atsiriboti nuo reikalų. Atidėkite rūpesčius kitoms dienoms. O šiandien pasidžiaukite artimųjų draugija.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tiesiog nenustygstate vietoje, įvykių tempas greitėja ir kai kas netikėtai gali akimirksniu išsispręsti, ypač jei žinosite, kam paskambinti ir kaip pakalbėti. Pasikvieskite į namus geriausius šeimos draugus smagiam vakarėliui!

REKLAMA

Mergelė Tylos, poilsio ir ramybės metas. Nepatartina persidirbti. Neblogas laikas konfidencialiems susitikimams, susitarimams. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Svarstyklės Viskas jūsų rankose, tad nesėdėkite jų sudėję! Būkite drąsūs, ryžtingi, pakovokite už savo teises darbe. Namuose kovą dėl principų reikėtų keisti kova už meilę, būkite nuoširdesni sutuoktiniui.

Skorpionas Itin svarbus bus draugų, partnerių, palaikymas, tad ir problemas vieniems spręsti nereikėtų: tarkitės, prašykite pagalbos. Būkite dosnūs, ir gyvenimas jums atsivers nauju žavesiu.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Daugiau bendraukite, kalbėkite, aiškinkite apie savo projektus, planus, naujas idėjas. Jus išgirs, įvertins: paaiškės, kad turite aibę draugų bei sąjungininkų.

Ožiaragis Svarbiems reikalams tvarkyti tai nėra tinkamas metas, nebent per tarpininkus ar telefonu. Geriau iš tiesų daugiau laiko praleisti namuose. Vakare surenkite artimiesiems mažą šventę: šio vakaro pokalbiai atvers naujų tiesų, padės geriau vieniems kitus suprasti, labiau pamilti.

Vandenis Jums viskas sklandžiai klojasi, tai džiaugsmo, nuoširdumo metas. Kuo daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui. Daugiau bendraukite, žaiskite su savo vaikais.

Žuvys Tinkamas laikas darbo paieškai, susitikimams su darbdaviu ir pan. Visgi šiandien itin svarbu prisiminti ir pareigą šeimai, sutuoktiniui. Pamėginkite (o jums tai puikiai pavyks) ištaisyti bendravimo klaidas, atlyginti nuoskaudas.

Šaltinis: vytautus.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų