REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio čempionės britės Elisos Christies pasirodymas Pjongčango olimpinėse žaidynėse virto nesibaigiančiu košmaru. 

Pasaulio čempionės britės Elisos Christies pasirodymas Pjongčango olimpinėse žaidynėse virto nesibaigiančiu košmaru. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Greitojo čiuožimo trumpuoju taku 500 m sprinto rungties finale sportininkė susidūrė su Pietų Korėjos atstove Choi Minjeong ir rėžėsi į apsauginius barjerus.

REKLAMA

Moterų greitojo čiuožimo 1500 m lenktynių pusfinalyje sportininkė susidūrė su kine Li Jinyu ir baigė pasirodymą varžybose.

E.Christie ir kinės Li Jinyu susidūrimą 1500 m lenktynėse galite pamatyti čia:

Išvežus sportininkę į ligoninę paaiškėjo, kad patempta jos dešinė čiurna. Iškart po incidento Didžiosios Britanijos žiniasklaida pradėjo spėlioti, ar viena olimpinės rinktinės lyderių spės atsigauti iki antradienį startuosiančios 1000 m rungties. Tačiau jau sekmadienį E. Christie savo „Twitter“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje ji mina dviratį-treniruoklį.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai stengiuosi, kad vėl galėčiau startuoti“, - po nuotrauka rašė britė.

Tačiau ir paskutinei sportininkės vilčiai nebuvo lemta išsipildyti.

Antradienį sportininkė pasirodė ant ledo greitojo čiuožimo 1000 m rungties atrankoje, tačiau jau pirmame posukyje išlėkė iš trasos. Tiesa, taisyklės leidžia pakartoti nesėkmingą startą ir į trasą grįžusi britė sugėbėjo užimti antrąją vietą. Visgi, lemiamą žodį tarė teisėjai, kurie nubaudė E. Christie geltona kortele, nes čiuoždama ji blokavo lenkę Magdaleną Warakomską. Taigi net trys bandymai šiose olimpinėse žaidynėse britei buvo itin nesėkmingi.

Toks pats likimas E. Christie buvo ištikęs ir Sočio olimpinėse žaidynėse - ji buvo diskvalifikuota visuose trijuose važiavimuose.

E.Christie nesėkmes Pjongčange galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų