REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Ruošdami kiaušinienę darote esminę klaidą – atskleidė stebuklingą gudrybę
12

 

Ko gero, visi žmonės kuo puikiausiai žino, kad pusryčiai yra būtina, jeigu norime turėti energijos visą dieną, o vakare nepersivalgyti.

 

Nors sveikų pusryčių variantų yra be galo daug, gana dažnas žmogus renkasi visiems žinomą ir laiko patikrintą receptą, kurį nesunku paruošti net ir tam žmogui, kuris į virtuvę užsuka itin retai. Tai – kiaušinienė... Turbūt paprasčiausiai nerastume žmogaus, kuris nemokėtų jos iškepti.

 

Tačiau dažnas daro vieną esminę klaidą. Žmonės dažniausiai įpatę savo kiaušinienę gardinti įpildamį į keptuvę pieno. Mitybos specialistų teigimu, tai klaida, kurios daryti negalima. Taip, ant specialistų, tik apsunkinate savo skrandį. Pieną geriau jau pilkite į kavos puodelį, o ne į kiaušinienę.

 

Netgi virtuvės šefai pripažįsta, kad vienintelis pieno produktas, kuris reikalingas kiaušinienei kepti – sviestas, bet ne pienas.

 

Daugelis mano, kad pienas padaro kiaušinienę puresne, tačiau tai nėra tiesa. Ką iš tiesų suteikia pienas, tai visai nereikalingas kalorijas ir tokį bespalvį vaizdą, kokį galite pamatyti mokyklų valgyklose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų