REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Rachel Salisbury (nuotr. facebook.com)

Socialiniai tinklai – itin populiarūs jaunimo tarpe. Norėdami susikurti savo svajonių gyvenimą, jie yra pasiryžę padaryti bet ką.

25

Socialiniai tinklai – itin populiarūs jaunimo tarpe. Norėdami susikurti savo svajonių gyvenimą, jie yra pasiryžę padaryti bet ką.

REKLAMA

Kuo toliau, tuo dažniau tarpasmeninę komunikaciją keičiantis virtualus bendravimas, panašu, įgauna tik vis didesnį pagreitį. Šiuo metu susirasti antrąją pusę didžioji dalis interneto vartotojų bando įvairiose pažinčių svetainėse arba socialiniuose tinkluose.

Viena jų – Rachel Salisbury. Prieš kelerius metus jos geriausia draugė socialiniame tinkle „Facebook“ įkėlė šmaikštų skelbimą, kuriuo ji ieškojo mylimojo. Vis dėlto merginos paieškos greitai baigėsi – ji per kelias dienas susipažino su daugeliu vaikinų ir taip rado savo dabartinį sutuoktinį.

Draugės pėdomis sekti nusprendusi Rachel prieš kelias dienas savo asmeninėje paskyroje taip pat patalpino skelbimą. Idealaus vaikino ieškanti linksma mergina per kelias valandas sulaukė daugybės kvietimų draugauti ir asmeninių žinučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaikinai... Tai turbūt pats baisiausias pranešimas mano paskyroje, tačiau... Esu Rachel Salisbury, ieškau vaikino“, - savo paskyroje skelbė mergina.

REKLAMA

„Esu aktorė, rašytoja. Dievinu teatrą, filmus, muziką ir knygas. Laisvalaikiu dainuoju ir šoku, leidžiu laiką su draugais, šeima. Manau, jog esu tikrai linksma, argi ne, vaikinai?“, - šyptelėjo R. Salisbury.

Mergina savo skelbime taip pat aprašė ir vaikiną, kurio ieško. „Ieškau kažko, kas domisi menais, yra atviras, nuoširdus, jautrus, linksmas ir tuo pačiu kvailas, su kuriuo būtų smagu leisti laiką“, - skelbė ji.

Neįtikėtino populiarumo sulaukęs R. Salisbury pranešimas kaip mat išplito socialinėje erdvėje. Merginos draugai ir nepažįstamieji juo dalijosi su savo artimaisiais, taip skleisdami žinią apie jos paieškas.

Nors Rachel sulaukė ir negatyvių komentarų bei žinučių, ji tikina, kad šiuo metu jos gyvenimas bus dar labiau įtemptas – laukia daugybė pasimatymų!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų