REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos futbolo lygoje – žūtbūtinis Londono derbis

Šį savaitgalį Anglijos „Premier“ lygoje vyks bekompromisis Šiaurės Londono derbis, kuriame susikaus „Tottenham Hotspur“ ir „Arsenal“ futbolininkai. Šie klubai įnirtingai grumiasi dėl vietos pirmajame ketverte, kuris garantuoja bilietą į kito sezono UEFA Čempionų lygą.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas iš viso parodys šešerias 27-ojo turo rungtynes.

REKLAMA

„Arsenal“ praėjusį sezoną liko už pirmojo ketverto borto, todėl „kanonieriams“ antrus metus iš eilės likti be Čempionų lygos būtų didžiulė tragedija. Šiai komandai žūtbūt reikia pergalės, nes Arsene'o Wengero auklėtiniai užima tik 6 vietą (45 taškai). „Spurs“ ekipa žengia penkta (49 tšk.). 4-oje pozicijoje esanti Londono „Chelsea“ sukaupė 50 taškų.

Pirmojo rato „Arsenal“ ir „Tottenham Hotspur“ akistatą 2:0 laimėjo namie žaidę „kanonieriai“. Tai buvo tik pirmoji „Arsenal“ pergalė prieš „Spurs“ po 7 iš eilės nelaimėtų mačų prieš šį klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Šiose pirmenybėse „Spurs“ nesėkmės skonio nepatyrė jau per 8 turus iš eilės. Tiesa, iš paskutinių 5 dvikovų Mauricio Pochettino auklėtiniai triumfavo tik dviejose. Praėjusiose rungtynėse ši Londono ekipa svečiuose sužaidė 2:2 su „Liverpool“. Tuo tarpu „Arsenal“ net 5:1 sudorojo Liverpulio „Everton“ futbolininkus.

„Kanonieriams“ reikės paprakaituoti, kad sustabdytų varžovų lyderį Hary Kane'ą. Jis per 6 rungtynes su „Arsenal“ pelnė net 6 įvarčius.

„Tottenham Hotspur“ neturi rūpesčių dėl žaidėjų traumų. „Arsenal“ gretose gali nerungtyniauti pagrindinis vartininkas Petras Cechas, kuris dar nevisiškai atsigavo po traumos. Tiesa, į rikiuotę turėtų grįžti Danny Welbeckas ir Nacho Monrealis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei šeštadienį nugalės „kanonieriai“, jie „Spurs“ futbolininkus du kartus per tą patį „Premier“ lygos sezoną bus įveikę ketvirtą kartą. Anglijos čempionate komandos ietis sukryžiuos 52 kartą. 19 sykių stiprenis buvo „Arsenal“, 11 - „Tottenham Hotspur“, o 21 mačas baigėsi taikiai.

Transliacijų tvarkaraštis:

Vasario 10 d.

14.20 val. „Tottenham Hotspur“ - „Arsenal“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 19.20 val. „Manchester City“ - „Leicester City“ (viaplay.lt; tiesiogiai), 20.45 val. „Manchester City“ - „Leicester City“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas);

REKLAMA

Vasario 11 d.

13.50 val. „Huddersfield“ - „Bournemouth“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 16.05 val. „Newcastle United“ - „Manchester United“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 18.20 val. „Southampton“ - „Liverpool“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);

Vasario 12 d.

21.50 val. „Chelsea“ - „West Bromwich Albion“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų