REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Kylie Jenner su dukra (nuotr. Instagram)

Ilgą laiką Kylie Jenner nėštumą dengusiam paslapties šydui prieš kelias dienas buvo lemta pradingti. Gerai žinoma pramogų pasaulio moteris susilaukė dukrelės.

41

Ilgą laiką Kylie Jenner nėštumą dengusiam paslapties šydui prieš kelias dienas buvo lemta pradingti. Gerai žinoma pramogų pasaulio moteris susilaukė dukrelės.

REKLAMA

20-metė realybės šou žvaigždė vėlyvą sekmadienio vakarą Lietuvos laiku savo „Instagram“ paskyroje patvirtino savo nėštumą ir pranešė, jog ji, po daug mėnesių trukusių spekuliacijų, kartu su širdies draugu, atlikėju Travisu Scottu susilaukė vaikelio.

„Vasario 1-ą dieną pasaulį išvydo mano graži ir sveika dukrelė ir aš negalėjau ilgiau laukti nepasidalinusi šia žinia“, - rašė Kylie Jenner.

Neįprastas pirmagimės vardas

Jokia paslaptis, kad Kardashianų klanas savo kūdikiams suteikia neįprastus vardus. Pavyzdžiui, Kim su Kanye Westu savo vaikus pavadino North, Sainto ir Chicago vardais. Sesers pėdomis pasekė ir šeimos jaunėlė Kylie.

REKLAMA
REKLAMA

Savo socialiniame tinkle „Instagram“ viena įtakingiausių merginų pasaulyje paskelbė, kad savo mažylę pavadino Stormi vardu. Tiesa, gerbėjams kyla klausimų: ar Stormi yra vardo Storm (liet. Audra) mažybinė forma, ar tiesiog Kardashianų naujadaras.

REKLAMA

Diskutuojama ir tai, kokią pavardę įgys naujagimė, mat naujausioje Kylie nuotraukoje savo dukrą ji pavadino Stormi Webster (tikroji jos vaikino pavardė), o ne Jenner.

Stormi gimė vasario 1 dieną, svėrė 3 kg ir 855 gramus. 20-metė K. Jenner yra jauniausias Kardashianų-Jennerių klano vaikas.

Nėštumo metu ji daugiausia vengė viešumos. Vienoje žinutėje socialinėje žiniasklaidoje ji rašė, kad nėštumas buvo „nuostabiausia, įgalinanti ir gyvenimą keičianti patirtis“, kurios jai trūks.

Paslaptį saugojo šeima ir draugai

Mergina, o dabar ir mama, pridūrė, kad tai ji pati nusprendė slėpti savo nėštumą. Padėką ji išreiškė ir šeimai bei draugams, kurie padėjo išlaikyti šią paslaptį.

„Atleiskite, kad visą tą laiką, kol aplink sklandė įvairios prielaidos, aš neištariau nė žodžio. Suprantu, jog esate pratę dalyvauti visose mano kelionėse. Šis nėštumas buvo viena tų, kurią nusprendžiau patirti viena“, - socialinio tinklo paskyroje teigė turtus iš makiažo priemonių susikrovusi Kylie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų