REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
83
Vaikas

Kartais vienas įvykis gali taip sujaukti gyvenimą, kad sunku net pagalvoti. Tai kuo puikiausiai įrodo Shannon Henderson pavyzdys.

83

Kartais vienas įvykis gali taip sujaukti gyvenimą, kad sunku net pagalvoti. Tai kuo puikiausiai įrodo Shannon Henderson pavyzdys.

REKLAMA

Būdama vos 14 metų, paauglė tapo mama. Negana to, patyrė tikrų tikriausią gyvenimo nuopolį: nebežinojo, ką daryti, nes ne tik kūdikio tėvas, bet ir pačios paauglės šeima nuo jos nusisuko, rašoma „The Mirror“.

Tiesa, nors tuomet viskas ir buvo panašu į neįveikiamą košmarą, šiandien taip jau nebeatrodo – dukrelė jaunai merginai padėjo atrasti save ir suvokti, kad viskas, kas įvyko turėjo prasmę, nors ir buvo labai skaudu.

Šiuo metu Shannon yra jau 17-metė mergina, o jos mergaitei 3 metukai. „Kai dar paauglystėje sužinojau, kad tapsiu mama, tiesiog negalėjau tuo patikėti. Viskas atrodė lyg košmaras, iš kurio negaliu pabusti. Tiesiog nežinojau, ką daryti“, - sakė mergina.

Mergina taip pat pasakoja, kad nemėgo mokyklos. „Iš pradžių aš nekenčiau mokslų, o mokykla buvo svarbi tik tam, kad susitikčiau su draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau, kai susilaukiau dukrelės, tapau daug labiau atsakinga. Ne tik už save, bet ir už ją, taip pat už tai, kad sėkimingai baigčiau mokslus ir įgyčiau išsilavinimą.

REKLAMA

Ji davė man motyvacijos, kad toliau gyvenčiau, pabaigčiau mokslus mokykloje ir stočiau į universitetą“, - sako 17-metė Shannon. Nors ji pabrėžia, kad sunku būti tokia jauna mama, tačiau iš savo mažylės ji labai daug ko išmoko. „Šiuo metu esu tiesiog daug geresnis žmogus, nei buvau“, - sako ji.

Jauna moteris pasakoja, ką reiškia tapti mama, kai tau tėra vos 14 metų. „Visi į mane žiūrėjo kreivai, netekau draugų. Nepaisant to, mokykloje manęs nepasmerkė“, - sako ji. Taip pat ji priduria, kad tapus mama, jos draugų ratas gerokai pasikeitė.

Tai, kad Shannon tikrai pasikeitė parodo ir jos baigimo rezultatai, o jie – tiesiog puikūs. „Tikiu, kad išsilavinimas man atvers labai daug kelių. Man ir mano dukrai“, - viltingai sakė jauna mama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų