REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Justinas Timberlake'as (nuotr. SCANPIX)

Justinas Timberlake'as sekmadienį per amerikietiškojo futbolo nacionalinės lygos finalo „Super Bowl“ didžiąją pertrauką įspūdinga ir skoninga projekcija pagerbė velionį dainininką Prince'ą.

14

Justinas Timberlake'as sekmadienį per amerikietiškojo futbolo nacionalinės lygos finalo „Super Bowl“ didžiąją pertrauką įspūdinga ir skoninga projekcija pagerbė velionį dainininką Prince'ą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po karštligiškų spėlionių, ar ir kaip J. Timberlake'as pagerbtų legendą finalui „Super Bowl“ atvykus į Prince'o gimtąjį Mineapolį, popmuzikos žvaigždė tai padarė įpusėjus šou.

REKLAMA

„Mineapoli, čia tau“, – paskelbė J. Timberlake'as, sėsdamas prie pianino aikštę užliejus violetinei šviesai.

J. Timberlake'ui sulėtinus savos „I Would Die 4 U“ versijos tempą, naujajame stadione „US Bank Stadium“ iškilo „Purple Rain“ laikų Prince'o atvaizdai.

Tačiau Prince'as, kuris mirė 2016 metų balandį atsitiktinai perdozavęs vaistų, hologramoje nedainavo ir šis segmentas, nors ir įsimintinas, tebuvo trumpa šou akimirka.

REKLAMA
REKLAMA

Nebuvo ir jokių aprangos „funkcijos sutrikimų“, tokių, kaip tas, kuris užtemdė praėjusį J. Timberlake'o pasirodymą „Super Bowl“ prieš 14 metų, kai jis nuplėšė Janet Jackson aprangos detalę ir visiems pasimatė jos nuoga krūtis.

Nors daugelis per „Super Bowl“ – žiūrimiausią JAV televizijos metų transliaciją – pasirodančių atlikėjų pasitelkia daug pirotechnikos, J. Timberlake'as vietoje to pademonstravo šokėjo sugebėjimus. Šou jis pradėjo savo singlu „Filthy“ ir naktinį klubą primenančiu lazerių raizginiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada J. Timberlake'as su mikrofonu rankoje išėjo į stadioną su būriu šokėjų ir atliko savo garsiausių dainų, įskaitant „SexyBack“, popuri.

Pakilęs į centrinę sceną jis sudainavo „Suit and Tie“, padedant atitinkamai apsirengusiam Minesotos universiteto orkestrui.

Kaip pagerbti Prince'ą?

J. Timberlake'as yra sakęs, kad Prince'as padarė jam „didžiulę įtaką“, bet jo duoklė per „Super Bowl“ jau iš anksto provokavo prieštaringus vertinimus. Apie įžymybes rašanti svetainė TMZ anksčiau skelbė, kad J. Timberlake'as galvoja apie Prince'o hologramą, ir tuo pasibaisėjo daugelis velionio dainininko gerbėjų.

REKLAMA

Su Prince'u bendradarbiaudavusi Sheila E. šeštadienį vakare sakė, kad kalbėjosi su J. Timberlake'u, kuris pasakė „nuoširdžių pagarbos žodžių“ Prince'ui ir pažadėjo, kad hologramos nebus.

Prince'as garsėjo sudėtingais santykiais su technologijomis. Jis buvo tarp pirmųjų žvaigždžių, pradėjusių naudotis interneto muzikos galimybėmis, bet galiausiai nusivylė interneto kultūriniu poveikiu.

1998 metais interviu žurnalui „Guitar World“ Prince'as sakė, kad niekada nenorėtų pasitelkdamas skaitmeninius efektus „koncertuoti“ su kokiu nors mirusiu artistu, ir tokį meninės kontrolės trūkumą pavadino „demoniškiausiu dalyku, kokį tik galima įsivaizduoti“.

REKLAMA

J. Timberlake'o, kaip netikėto svečio, pasirodymas per J. Jackson „Super Bowl“ šou 2004 metais sukėlė skandalą, nes visa šalis pamatė dainininkės spenelį, nors ir pridengtą metaline plokštele. Tuomet televizijai CBS dėl nusižengimo moralei buvo skirta 550 tūkst. dolerių (440 tūkst. eurų) bauda.

Prieš šiemetinį „Super Bowl“ J. Jackson socialinėje žiniasklaidoje paskelbė, kad šou nepasirodys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų