REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
74
Viktorija Šaulytė (nuotr. Agnės Būdvytytės)

Kūrybinio dueto „ŠaŠa“ narės, stilistės Viktorijos Šaulytės sunku nepastebėti gatvėje ar prabangiame vakarėlyje. Viktorija išsiskiria ne tik drąsiu stiliumi, bet ir nuostabia šypsena. Jauna moteris su tūkstančiais sekėjų dalinasi ne tik savo kūrybos pavyzdžiais, bet ir šiltais gyvenimiškais patarimais.

74

Kūrybinio dueto „ŠaŠa“ narės, stilistės Viktorijos Šaulytės sunku nepastebėti gatvėje ar prabangiame vakarėlyje. Viktorija išsiskiria ne tik drąsiu stiliumi, bet ir nuostabia šypsena. Jauna moteris su tūkstančiais sekėjų dalinasi ne tik savo kūrybos pavyzdžiais, bet ir šiltais gyvenimiškais patarimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viktorija neslepia, kad jos gyvenimo variklis – meilė. Visgi, pastaruoju metu, jos gyvenime daugiau ramybės, vidinio pažinimo ir naujų atradimų, kuriuos ji atskleidžia skaitytojams.

REKLAMA

Esate žinoma stilistė ir visuomet žaviai atrodanti moteris. Nuolat dalyvaujate įvairiuose projektuose, renginiuose, kaip sugebate išlikti puikios formos bei būti kupina žavesio?

Niekad nebuvau ir nesu kūdena, savo figūrą galbūt galėčiau pavadinti moteriška. Jokių dietų niekada nesilaikiau, bet visada gyvenu aktyviai. 13 metų šokau sportinius šokius, taip pat lakstau, nešioju drabužių kalnus, taip stiprinu rankas. Dar kartas nuo karto, vaikštau į grupines treniruotes, pilatesą ir jau minėtą jogą.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo laikas, kai lakstyti teko tiek, kad neturėjau laiko nueiti sportuoti ir ėmiau jaustis ne kaip. Tada net mylimajam Juliui skundžiausi, kad jaučiuosi ne kaip, o jis man vis burbėdavo – eik sportuoti, pamatysi – atsigausi. Taip ir buvo! O kai nuėjau į jogą, supratau, kad atradau tai, ko man reikėjo. Žinoma, negaliu nepaminėt, kad be kavos – nebūtų tiek žavesio ir energijos.

Kaip atgaunate jėgas po darbo dienos ir kaip palepinate savo išvaizdą, turėdama daugiau laiko?

Ilgiau pamiegu, mėgstu pasiimti kavos puodelį į lovą ir skaityti knygą. Visgi, mėgstu laisvalaikį leisti aktyviai, išbandyti naujas veiklas. Dabar labai noriu išbandyti čiuožimą su snieglente.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O ką visuomet turite po ranka savo kosmetinėje, kad esant reikalui, netektų sukti galvos dėl išvaizdos?

Įvairiausių plaukų gumyčių, nes aš pamirštu, kad įsidėjau ir vėl prisikraunu. Įvairiausių lūpdažių, nes pati nemoku labai puikiai atlikti makiažo, tai mano akcentas būna ryškios lūpos (šypsosi).

Nors veiklos, atrodo, jūsų gyvenime tikrai netrūksta, kokiomis svajonėmis ar planais dabar pati gyvenate?

Dabar jaučiu, kad užsistovėjau vietoje ir jau seniai galvoje sukasi mintis pradėti rašyti savo tinklaraštį. Todėl be esamų darbų, įgyvendinu šį mažą norą, kad jis pavirstų į realybę ir tai būtų dar vienas naujas mano etapas.

REKLAMA

Iš tiesų, tai tik dar papildė jūsų darbų ir veiklų sąrašą. Kaip pati manote, kokios asmeninės savybės labiausiai padeda, siekiant tikslų?

Manau, kad pirmiausia gebėjimas koncentruotis į save, savo vidų, kad būčiau geras ir teisingas žmogus. Šiais metai pagaliau pradėjau lankyti jogą, kad rasčiau daugiau vidinės ramybės, kurios pastaraisiais metai labai pritrūkau ir per daug visko išdalinau... Kitaip sakant išsitaškiau (juokiasi).

Niekam nelinkiu blogo ir stengiuosi pasidžiaugti už kitų sėkmę, nes supeikti visi greitai moka. O asmeniniame gyvenime mane įkvepia meilė. Man atrodo – ji visa ko variklis! Ir puodelis juodos kavos (šypsosi).

REKLAMA

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jūsų gyvenimą galima vadinti tobulu. Visgi, ar būna momentų, kai norisi viską mesti ir tiesiog pabėgti?

Noras viską mesti ir pabėgti yra neatsiejama gyvenimo dalis – taip yra ir turi būti. Taip jaučiuosi tada, kai nebūna įkvėpimo ir atrodo, kad viskas nesiseka. Tad reikia taip ir padaryti: viską mesti ir pabėgti – į save!

Kur gali užduoti sau ramybės neduodančius klausimus ir ramiai į juos rasti atsakymus. Tada supranti, ką reikia daryti. Nors vadovaujuosi ir tokia mintimi: jei jauti, kad reikia kažką keisti – keisk! Pirmas jausmas iš vidaus – tai tas tikrasis atsakymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atrodo, kad jums netrūksta pozityvumo ir emocinio susitelkimo. Galbūt net turite šūkį, su kuriuo kasdien pradedate dieną?

Iš tiesų, pas mane virtuvėje yra pakabinta labai puiki frazė ir ryte, besidarydama kavą visada į ją žvilgteliu. O ten parašyta: viena pozityvi mintis ryte gali pakeisti visą dieną!

Ką jums reiškia šūkis „Make it Happen!“?

Būnat laisva ir savimi daryti tai, ką jauti. Kai nori ir darai be jokių prikištų formų, stereotipų bei susikoncentravus tik į save. Viską įmanoma pasiekti – „Make it happen“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų