REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas.

Darbe bus įprasta rutina, todėl bus daug laiko pagalvoti apie ateitį. Kartu su kolegomis darbe bus lengva kurti ateities planus. Labai palankus metas kelionėms, ypač toms, kurioms reikia daug planų.

Jautis.

Neturėtų stigti veiklos darbe, profesinėje srityje. Palankus metas rašyti laiškus, ieškoti informacijos. Savaitės vidurys gali atnešti įdomių ir vertingų susitikimų.

Dvyniai.

Dienos bėgs lengvai ir žaismingai. Darbe vyraus įprasti darbai, todėl liks daug laiko sau. Palankus metas kelionei, ypač pažintinei. Savaitės viduryje palanku rūpintis sveikata.

Vėžys.

Ši savaitė gali būti kažkokia keista: be svarbių ar reikšmingų įvykių, ar kitokių akcentų. Kai kada gali atrodyti, kad esate palikti patys sau.

Liūtas.

Labai daug kas priklausys ne nuo jūsų minčių ar norų, bet nuo kitų žmonių. Ar kito žmogaus iniciatyvos. Tiesa, panašu, kad tai, kas jums bus siūloma, pateiks nemažai naudos. Nors iš pradžių gali atrodyti ir labai neįprastai. Jums liks nuspręsti, ar naujoves priimti ar atmesti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė.

Turbūt nestigs kasdienių darbų ir įsipareigojimų. Teks imtis visko iš eilės. Tai vienintelis būdas išbristi iš šios klampynės. Turės, ką veikti ir tie, kurie šiuo metu rūpinasi sveikata.

REKLAMA

Svarstyklės.

Linksmas ir smagus metas, ypač palankus metas tiems, kurių darbas yra susijęs su kūryba. Pripažinimą penyti tikrai nebus sunku, išskyrus savaitgalį. Tam tikros finansinės sėkmės galima tikėtis savaitės pabaigoje.

Skorpionas.

Nelabai geras laikas finansine prasme, galima ir praradimai. Tačiau palankus laikas rūpintis namais ir jų jaukumu.

Šaulys.

Būsite labai energingi, veiklūs, jums tikrai seksis. Geriausiai seksis veikla, kurios imsitės patys. Labai geras metas sportuojantiems. Rezultatai bus įspūdingi. Labai geras metas mokytis ir mokyti kitus. Vienu žodžiu, jums – sėkmės laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Galbūt kiek smarkiau teks padirbėti savaitės pradžioje. Kiek daugiau pastangų pareikalaus piniginiai reikalai. Bet, žinoma, stengtis šioje srityje tikrai apsimokės. Lobių galbūt ir nebus, bet apsimokės.

Vandenis.

Būsite linksmi, energingi, veiklūs. Tuo pat metu sugebėsite derinti ir dalykinius reikalus. Palankus metas, mokytis, mokytis kitus ir dirbti su informacija.

Žuvys.

Darbe darbo tikrai nestigs. Ir patys būsite labai veiklūs, todėl pasiekimai taip pat džiugins. Atrodo svarbiausia bus antroji savaitės pusė. Savaitgalį atsipalaiduosite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų