REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos rytas“ pralaimėjimu ir kiaura gynyba palaidojo viltis pratęsti sezoną Europos taurės turnyre.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ pralaimėjimu ir kiaura gynyba palaidojo viltis pratęsti sezoną Europos taurės turnyre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos rytas“ Sankt Peterburge 100:113 (18:31, 24:31, 25:23, 33:28) pralaimėjo „Zenit“. Tiek daug taškų šiame Europos taurės sezone „Lietuvos rytas“ dar nebuvo praleidęs.

REKLAMA

Per penkis mačus „Top 16“ etape vilniečiai laimėjo vos kartą ir nebeturi šansų žengti toliau iš F grupės. Kitą savaitę vilniečiai namie priims Miuncheno „Bayern“, bet rungtynės jau nieko nelems.

Rimo Kurtinaičio auklėtiniams trečiadienį buvo būtina tik pergalė, bet viltys ją iškovoti griuvo jau pirmosiomis rungtynių Rusijoje akimirkomis.

Vilniečiai mačo pradžioje pralaimėjo atkarpą 0:10, greitai atsiliko dviženkliu skirtumu, kuris tik augo. „Lietuvos ryto“ gynyba šiose rungtynėse neegzistavo - kai kurios varžovų atakos tetrukdavo kelias sekundes, o baigdavosi lengvais metimais iš po krepšio.

REKLAMA
REKLAMA

Vien per pirmus du kėlinius „Zenit“ pelnė net 62 taškus. Uraganinio rusų greičio vilniečiams buvo per daug.

Antroje rungtynių pusėje vaizdas nesikeitė - „Zenit“ užtikrintai žaidė ir išlaikė solidų pranašumą, arti neprisileisdamas svečių.

Ketvirtajame kėlinyje pasinaudoję varžovu atsipalaidavimu vilniečiai buvo sumažinę atsilikimą iki vienženklio, bet labai pavojingai priartėti nesugebėjo.

„Lietuvos ryto“ negelbėjo net 19 puolime atkovotų kamuolių.

„Lietuvos rytas“: L.Mavrokefalidis 22, J.Baronas 15, R.Giedraitis 13 (0/6 dvit., 1/4 trit., 10/13 baud., 9 atk. kam), T.Petersonas, M.Echodas ir Ch.Krameris po 10 (12 rez. perd.).

„Zenit“: K.Kuricas 20, M.Griffinas 17 (8 rez. perd.), D.Gordonas 12 (10 atk. kam.), S.Karasiovas 11, M.Simonovičius ir E.Voronovas po 10. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų