REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Pilvas (nuotr. 123rf.com)

Tie, kurie laikėsi bet kokios dietos ar bandė padailinti savo kūno formas žino, kaip sunku atsikratyti nepageidaujamų kilogramų. Būtent dėl šios priežasties daugelis ieško greito ir efektyvaus figūrą ir jos apvalumus pakoreguojančio būdo.

40

Tie, kurie laikėsi bet kokios dietos ar bandė padailinti savo kūno formas žino, kaip sunku atsikratyti nepageidaujamų kilogramų. Būtent dėl šios priežasties daugelis ieško greito ir efektyvaus figūrą ir jos apvalumus pakoreguojančio būdo.

REKLAMA

Nepaisant to, ką teigia įvairių dietų propaguotojai, ilgalaikių rezultatų pasiekiama tik laikantis sveikos mitybos ir sportuojant. Manoma, kad svorio numesti padeda ir organizmo detoksikacijos.

Pastarųjų tikslas – pašalinant toksinus pagerinti kūno funkcionavimą. Detoksikacija yra nežalingas kilogramų tirpdymo metodas, kadangi visus gėrimus asmuo pasigamina pats, jis žino, kaip ir iš kokių produktų buvo ruošiami kokteliai ir kiti gėrimai.

Susipažinkite su natūraliais namuose paruošiamais gėrimais, kurie padeda išvalyti organizmą.

REKLAMA
REKLAMA

Arbata

Arbatą geria daug žmonių, tačiau ne visos šio gėrimo rūšys tinkamos detoksikacijai. Jei norite atsikratyti kelių kilogramų, išbandykite žaliąją, imbierinę, mėtinę ar pienių arbatą. Kasdien patariama išgerti 3-5 puodelius pasirinktos arbatos rūšies.

REKLAMA

Sūrus vanduo

Prieš pradedant detoksikaciją patariama išvalyti virškinamąjį traką. Vienas lengviausių būdų tai padaryti – išgerti ¼ stiklinės vandens, kurioje ištirpinti 1-2 šaukšteliai druskos. Šios veiklos imtis patariama tada, kai žinote, jog visą dieną praleisite namuose, kadangi reikės dažnai lakstyti į tualetą.

Spanguolių sultys

Šis gėrimai gerina medžiagų apykaitą, o būtent jos dėka maistas yra verčiamas į energiją, o ne kaupiamas kaip riebalai. Spanguolių sultys ne tik padeda tirpdyti kilogramus, bet ir atsikratyti kūne esančio nikotino ir alkoholio. Norint pasiekti geriausių rezultatų, kasdien patariama išgerti bent 1 l šviežių spanguolių sulčių, kurios nepagardintos jokiu pridėtiniu cukrumi.

REKLAMA
REKLAMA

Natūralus limonadas

Šis gėrimas yra itin populiarus, juo mėgaujasi ir garsios užsienio pramogų pasaulio asmenybės, kadangi natūralus limonadas efektyviai naikina riebalus, o citrinos padeda odai. Limonadą pasigaminsite sumaišę šviežias citrinų sultis, šiek tiek kajeno pipirų, klevų sirupą iš vandenį. Šį gėrimą rekomenduojama gurkšnoti visą dieną.

Agurkas ir citrina

Agurko ir citrinos naudą svorio metime yra patvirtinę net mokslininkai. Perpus perpjaukite agurką ir maisto trintuvu sutrinkite jį su puse citrinos. Kad pagerintumėte savo medžiagų apykaitą, šį gėrimą gerkite mažiausiai 2 kartus per dieną. Jei norite jam suteikti gaivumo, gėrimą pagardinkite šviežiais mėtos lapeliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kopūstų sultys

Kopūstai ir jo sultys naudojami kepenų detoksikacijai. Kepenų valymas itin svarbus norint palaikyti gerą sveikatą ir atsikratyti papildomų kilogramų. Virto kopūsto sultis sumaišykite su kriaušių ir morkų sultimis. Skanaus.

Kopūstų sultinys

Dar vienas svorį metantiems žmonėms naudingas gėrimas – kopūstų sultinys. Ant mažos ugnies puode išvirkite kopūstą ir kitas daržoves, tokias kaip svogūnai ir morkos. Tiesą sakant, kuo daugiau daržovių atsidurs jūsų puode, tuo daugiau maistinių medžiagų turės šis sultinys bei tuo daugiau naudos jis jums suteiks.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų