REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Kambarinė (nuotr. Fotolia.com)

Kai lankotės viešbutyje, veikiausiai galite tikėtis kelių dalykų: paklodės nebus tokios švarios, kaip norėtumėte, lova nebus tokia patogi kaip namie, o ir kaimynai gali būti ne patys geriausi.

23

Kai lankotės viešbutyje, veikiausiai galite tikėtis kelių dalykų: paklodės nebus tokios švarios, kaip norėtumėte, lova nebus tokia patogi kaip namie, o ir kaimynai gali būti ne patys geriausi.

REKLAMA

Bet keli viešbučio darbuotojai forumų svetainėje „Quora“ atskleidė paslaptis, kurių viešbučių lankytojai iki šiol nežinojo, rašo portalas bussinessinsider.com.

Dauguma viešbučių kambarinėms moka už sutvarkytus kambarius

Dalis diskusijos dalyvių – kambarinės arba jų bendradarbiai – atskleidė, kad jų atlyginimas priklauso nuo to, kiek kambarių jie spėja sutvarkyti. Ką tai reiškia? Kuo purvinesnis kambarys, tuo daugiau laiko reikia jį sutvarkyti, tuo mažiau pinigų kambarinė uždirbs. Tai dar viena priežastis kambariuose palaikyti tik palyginti tvarkingus kambarius.

Geriausias metas apsistoti viešbučiuose – pirmieji mėnesio sekmadieniai

Vienas diskusijos dalyvis užsiminė, kad palankiausia viešbutyje apsistoti vieną pirmųjų mėnesio sekmadienių. Priežastis paprasta – dauguma poilsiautojų kraunasi daiktus namo, o keliaujantys verslininkai dar neatvyko, vadinasi, gausite didesnį kambarių pasirinkimą.

REKLAMA
REKLAMA

Užsisakydami kambarį per tarpininką nebūtinai sutaupysite

Daugiau nei vienas diskusijos dalyvis užsiminė, kad internetiniai puslapiai, kuriuose masiškai pateikiami viešbučių pasiūlymai, visai nebūtinai padės jums sutaupyti, nes viešbučiai į juos kreipiasi, kai turi per daug laisvų kambarių.

REKLAMA

Geriau nesiartinkite prie viešbučio stiklinių

Didžioji dalis forumo diskusijos virė apie viešbučių kambariuose esančias stiklines ir tai, kodėl geriau jomis nesinaudoti. Dažniausiai nurodoma priežastis – jose tiesiog veši bakterijos.

Patalynė keičiama ne taip dažnai, kaip norėtumėte

Šią viešbučio darbuotojų atskleistą paslaptį galėjote įtarti ir patys. Kita vertus, ir namuose patalus turbūt keičiame ne kas porą dienų.

Viešbučiai dažniausiai gerai sutaria su vietine policija

Kai pagalvoji, kiek žmonių aplanko viešbučius ir kokia dalis jų ką nors švenčia arba atostogauja, nesunku įsivaizduoti, kaip dažnai viešbučiuose tenka apsilankyti policijai. Dažniausiai dėl šios priežasties viešbučio valdžia gerai sutaria su vietos policija ir medikais.

REKLAMA
REKLAMA

Galite apsistoti viename viešbutyje su garsenybe, bet to nesužinosite

Dauguma viešbučių gerbia besisvečiuojančias garsenybes ir aukšto rango svečius, jei šie pageidauja, kad jų viešnagė būtų kuo ramesnė. Pasak vieno iš buvusių viešbučio darbuotojų, įžymūs svečiai paprastai atvyksta vėlai naktį, kai žmonių kaip įmanoma mažiau.

Kuo gražiau elgsitės su viešbučio personalu, tuo geriau jums

Maloniai elgtis su jus aptarnaujančiu personalu – vienas protingiausių poelgių, jei norite užmegzti glaudesnį ryšį. Dauguma darbuotojų gali jums suteikti nuolaidų ir privilegijų. Beje, darbuotojai įsimena dažnai apsilankančius viešbučio svečius ir apdovanoja jų lojalumą nemokamai pagerindami kambarius ar kitokiomis paslaugomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų