REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Ella Johannessen  (nuotr. facebook.com)

Anglijos studentė viešai prabilo apie nelengvą savo dalią. Tačiau jos tikslas buvo toli gražu ne pasiskųsti, o padėkoti.

22

Anglijos studentė viešai prabilo apie nelengvą savo dalią. Tačiau jos tikslas buvo toli gražu ne pasiskųsti, o padėkoti.

REKLAMA

Viešuoju transportu keliaudama iš vieno miesto į kitą, Ella Johannessen nusprendė skirti laiko pokalbiui su mama. Artimam žmogui studentė guodėsi dėl užklupusių finansinių sunkumų. Mergina vos tramdė ašaras: gyvenimo pamatų statybos – nelengva užduotis. Taip pat mama ir dukra kalbėjosi apie tai, kad bankiniu pavedimu siųsti 35 svarai tiesiog prapuolė ir taip iki jos neatkeliavo.

Po raminančio pokalbio Ella užsnūdo, o paskui vėl pramerkusi akis pastebėjo kai ką neįtikėtino. „Prabudusi ant savo kelių pastebėjau nosinaitę. Ją kilstelėjusi nustėrau – ant kelių kažkas padėjo 100 svarų. Vėl apsiašarojau... Šįkart iš laimės. Esu be galo dėkinga už gerumą žmogui, kurio nė nepažįstu“, – „Facebook“ draugams pasakojo antro kurso studentė.

Mergina išsiliejo, kad pastarieji 18 mėnesių, po to, kai netikėtai mirė jos tėtis ir abu seneliai, buvo siaubingi. „Šis nepažįstamojo gestas įrodė, kad pasaulyje egzistuoja geranoriškumas ir supratingumas. Noriu pasakyti didelį ačiū žmogui, kuris taip nuostabiai mane pradžiugino. Labai tikiuosi, kad jis išvys šią mano žinutę“, – toliau mintis dėstė Ella.

Ar bendrakeleivis šią žinutę matė, kol kas neaišku, tačiau socialinėje erdvėje ja buvo pasidalinta per 5100 kartų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų