REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
23

Sausio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Regis, daug karštų emocijų išsiverš žodžių ugnikalniu. Kažko įnirtingai reikalausite iš šalia esančių žmonių. Šiandien daug nepešite nei taikiai, nei melu, nei juo labiau piktumu ar grasinimais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Santykiuose su artimos aplinkos žmonėmis galite tikėtis draugiškumo, bet tik tuo atveju, jeigu nesielgsite negarbingai.

REKLAMA

Dvyniai

Nekokia diena įsidarbinimui, finansinėms investicijoms, juridiniams procesams. Gali suneraminti medicininiai tyrimų rezultatai arba paskirtos procedūros.

Vėžys

Tikėtina įtampa asmeniniuose santykiuose, kalbos apie skyrybas, alimentus, paveldėjimą, turto dalybas. Tik pagarba aplinkiniams ir nesuvaidintas kilnumas gali padėti jums pakreipti situaciją savo naudai. Saugokitės sukčių.

Liūtas

Galite susidurti su klasta, pavydu. Pasistenkite viską vertinti filosofiškai ir kartu racionaliai. Nusimato išlaidos technikai ar jos remontui.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien įnirtingai bus siekiama teisingumo, tvarkos, tačiau priemonės nebūtinai bus teisinės ir moralios. Atsisakykite keršto planų, klastos, o tuo pačiu pasisaugokite tų, kurie turi už ką jus smerkti, kritikuoti.

Svarstyklės

Šiandien itin branginkite savo reputaciją, venkite aplaidumo darbe, saugokite dokumentus. Už jums suteiktą paslaugą gali tekti atsilyginti dosniau nei tikėjotės. Galimos finansinės sankcijos, nuostoliai.

Skorpionas

Kažkokie susitarimai šiandien bus sudaromi pernelyg skubotai arba kaip tik pavėluotai. Regis, jums ir aplinkinams bus būdingas neatsargumas, veidmainiškumas. Gali pasitvirtinti nemalonus faktas. Nederėtų pasitikėti užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aktyviai veiksite, siekdami užsidirbti, gauti pelną, kažko pasiekti nelegaliu būdu. Galite nepastebėti rimtos kliūties arba tyčia paspęstų spąstų. Venkite nepamatuotai rizikuoti ir nebūkite patiklūs.

Ožiaragis

Pademonstruosite apsukrumą ir vaizduotę. Būtų gerai, kad tai išeitų į naudą ne vien jums, bet ir kitiems. O jeigu nersitės iš kailio, kad kitus apgautumėte ir nuskriaustumėte, sėkmė jums šypsosis labai trumpai, o bumerangas kirs skaudžiai.

Vandenis

Ši diena bus svarbi tiems, kurie turi apsispręsti dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, verslu. Gali nepavykti numatytas sandoris. Lengva pakliūti į sukčių pinkles bei yra pavojus nukentėti dėl neatsargumo, neapdairumo.

REKLAMA

Žuvys

Tikriausiai labai sustiprės naujų žinių troškulys. Nors ne viskas klostysis taip, kaip svajojate, bet vis dėlto atsiras šis tas, kas suteiks geresnio gyvenimo viltį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų