REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
10 geriausių M.A.M.A raudonojo kilimo įvaizdžių  (nuotr. Eimanto Genio)

Penktadienį įvyko vienas didžiausių šalies renginių – Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2017. Kasmet šiai iškilmingai ceremonijai ruošiasi ne tik muzikos mylėtojai, bet ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės.

10

Penktadienį įvyko vienas didžiausių šalies renginių – Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2017. Kasmet šiai iškilmingai ceremonijai ruošiasi ne tik muzikos mylėtojai, bet ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės.

REKLAMA

Jokia paslaptis, kad raudonasis kilimas daugeliui kviestinių svečių tampa viena svarbiausių renginio stotelių. Prieš fotografų objektyvus pramogų verslo atstovai demonstruoja savo pačių ar garsiausių šalies dizainerių sukurtus įvaizdžius.

Kas pataikė tiesiai dešimtuką? tv3.lt nusprendė atrinkti 10 stilingiausių M.A.M.A apdovanojimų svečių.

Šiemet iš kelių šimtų pramogų pasaulio atstovų savo įvaizdžiais labiausiai išsiskyrė Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, Donatas Montvydas-Donny Montell ir Veronika Montvydienė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Asta Valentaitė, Milita Daikerytė, Gediminas Žilinskas ir Deimantė Kazėnaitė, Daina Bosas ir Antanas Bosas, Erica Jennings, Darius Songaila ir Gintarė Songailė bei Tatjana Lavrinovič.

REKLAMA
REKLAMA

Ant raudonojo kilimo – tik kruopščiai atrinktos garsenybės

Anot M.A.M.A organizacijos pirmininko Martyno Tylos, šiemet ant raudonojo kilimo puikavosi tik kruopščiai atrinktos šalies žvaigždės, kurių – ypač daug.

REKLAMA

„Paskaičiavau, kad nominantų – per 40. O kur dar juos lydinčios komandos, vadyba – skaičių tenka dauginti iš 10. Dar pripliusuokime žiniasklaidos, radijo, televizijos atstovus, kurie čia dalyvauja ir rėmėjus, be kurių renginys išvis neįvyktų. Ant raudonojo kilimo bus apie 500 žmonių“, – tv3.lt atskleidė M. Tyla.

Praėjusiais metais renginio organizatoriai suintrigavo pranešdami, kad egzistuoja ne tik kviestinių svečių, bet ir „juodasis sąrašas“. Paklaustas, ar šiemet ir vėl teko išskirti nelaukiamųjų vardus, M. Tyla neslėpė: „Tikrai yra tam tikras ratas žmonių, kurie nėra laukiami. Tačiau mes negalime jiems uždrausti įsigyti bilietus. Neslėpsiu, būna tokių, kurie paskambina, primena apie save. Tenka pranešti, kad jau nebėra laisvų vietų. Žinau, kad kolektyvui dabar itin keblios dienos...“ – pasakojo bene garsiausias šalies muzikos prodiuseris.

Pirmenybė siunčiant VIP kvietimus, anot M. Tylos, buvo teikiama tiems muzikos pasaulio žmonėms, kurie per kelis pastaruosius metus yra padarę daugiausia.

„Kviečiame dirbančius, dirbusius ir naujokus. Paskui ateina eilė vadinamiems „geltoniesiems puslapiams“. Žiūrovai nori juos matyti. Ne paslaptis, kad jie irgi pritraukia papildomą dėmesį. Gaila, visų sutalpinti nesugebame. Jei sukviestume visus – nebūtų nupirktas nė vienas bilietas. Gėda, tačiau ne visus ir prisiminti sugebame, – tv3.lt dėstė M.A.M.A apdovanojimų galva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų