REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
91
Astrologija  (nuotr. 123rf.com)
91

Sausio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gali būti, kad naujų vilčių suteiks su verslu, nekilnojamuoju turtu susiję reikalai. Tačiau gresia emocinis ir fizinis persitempimas, virškinimo sutrikimai arba kažkokį planą ardys namiškių nepritarimas, jų problemos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien jums gali užeiti azartiškos nuotaikos. Tikriausiai neblogai seksis žaidimuose, konkursuose, varžybose. Jeigu turite greitai pasiekiamą tikslą, šiandien galite prie jo priartėti. Aktyviai ir noriai bendrausite su vaikais.

REKLAMA

Dvyniai

Rūpesčių gali sukelti sveikatos ir pinigų klausimai, tačiau ims konkrečiai spręstis kai kurie su namine veikla susiję klausimai. Savo darbštumu, ryžtu užkrėsite ir kitus.

Vėžys

Gali atsirasti laikinų kliūčių kai kuriems jūsų planams. Neskubėkite nutraukti santykių su jums svarbiu asmeniu. Jeigu labai pasistengsite, galite pasiekti naudingą susitarimą, kompromisinį variantą, kuris pasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtina, kad atsiras naujų sąjungininkų. Tačiau pasisaugokite tų, kas gali jums pakenkti.

Mergelė

Aktualūs bus su mokslu, informacija, ryšiais, žiniasklaida susiję reikalai. Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Tikriausiai sugebėsite pakovoti už savo ir kitų interesus.

Svarstyklės

Būsite nusiteikę rimtai veiklai, nestigs noro pasireikšti. Tačiau nusimato problemiški pokalbiai su partneriais. Regis, jie reguliuos jums gyvenimą. Daug lems simpatijos ir antipatijos.

Skorpionas

Gali būti, kad jums teks tartis dėl bendros veiklos, organizuoti susirinkimus, vesti derybas, skirstyti pareigas, aiškintis įstatymus. Nusimato triukšmingi pasisėdėjimai su draugais, bendražygiais. Galvokite, ką sakote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Daugelis dalykų šiandien klostysis ne taip, kaip tikitės. Tarsi nesuvaldomos aplinkybės ir kiti žmonės imtų diktuoti savo valią bei veiksmų planą. Bus sunku išsivaduoti iš kitų įtakos bei primetamų stereotipų.

Ožiaragis

Šiandien nestokosite jėgų darbui bei santykių sureguliavimui. Energingai "atakuosite" konkurentus, oponentus ir tuos, kuriuos trokštate užvaldyti ar nurungti. Galite gauti neblogą rezultatą, jei elgsitės ryžtingai, teisingai, bet ne įžūliai.

Vandenis

Tvarkydami reikalus remkitės realiomis finansinėmis galimybėmis ir anksčiau įgyta patirtimi. Patikimas žmogus gali paremti jūsų projektą arba paprašyti, kad paremtumėte jūs.

REKLAMA

Žuvys

Galite gauti svarbią žinią, suremontuoti reikalingą įrengimą. Tikriausiai teks bendrauti su veikliais žmonėmis, kalbančiais dalykiškai, argumentuotai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų