REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
12

Sausio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, su antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės temų ir nesvarstykite šeimos biudžeto.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Daug kvailų ir nereikalingų dalykų gali tekti nuveikti namuose bei darbe. Tačiau turėkite kantrybės: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite.

REKLAMA

Dvyniai

Nepraraskite blaivaus proto bet kokioje situacijoje. Emocijos gali užvaldyti ir priversti kvailai pasielgti. Venkite svaigalų, taip pat neblaivių žmonių.

Vėžys

Netinka priimti svarbių sprendimų: tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti sprendžiant ne tik finansinius, bet ir meilės reikalus.

Liūtas

Jūsų reputacijai gali būti suduotas smūgis. Ypač reikėtų saugotis norinčiųjų jus papirkti, patiems irgi ne laikas mėginti siūlyti pinigus, teikti dovanas, kad laimėtumėte reikiamo asmens palankumą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius, užsieniečius: tik pabloginsite reikalą.

Svarstyklės

Būtų protinga atsisakyti bendravimo, ilgiau pabūti vieniems: taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti.

Skorpionas

Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu, nereikia neapgalvotų bei skubotų veiksmų. Nereikėtų tikėti ir draugų pažadais, per daug pasikliauti jų nuomone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Iliuzijų diena, kai maža klaida gali lemti ilgalaikes neigiamas pasekmes. Negeras laikas svarbiems apsisprendimams, įsipareigojimams. Būtina atida ką nors perkant, važiuojant, einant gatve.

Ožiaragis

Saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės jums bei aplinkiniams blaiviau pažvelgti į įvykius ir neapsirikti. Tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai geriau netikėti išgirstais dalykais.

Vandenis

Bus sunku likti santūriems: kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos trukdys likti objektyviems. Būkite atsargūs spręsdami piniginius, turtinius reikalus. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų.

Žuvys

Apgaulingas metas, tad vargu ar sugebėsite teisingai įvertinti situaciją: optimizmas gali suklaidinti bei pakenkti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų