REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Marija Grabštaitė ir Iglė Bernotaitytė (nuotr. tv3.lt)

Penktadienį TV3 televizija žiūrovus pakvietė įspūdingam vakarui. Tiesiogiai buvo transliuojamas didžiausias metų muzikos renginys M.A.M.A 2017.

30

Penktadienį TV3 televizija žiūrovus pakvietė įspūdingam vakarui. Tiesiogiai buvo transliuojamas didžiausias metų muzikos renginys M.A.M.A 2017.

REKLAMA

Trijų valandų renginyje ne tik netrūko geros muzikos, šmaikščių juokelių, bet taip pat ir įspūdingai apsirengusių vakaro viešnių.

 

Didžiausią vakaro svečių dėmesį prikausčiusios moterys ir merginos žingsniavo raudonuoju kilimu lyg podiumu. Tarp jų taip pat buvo ir neišskiriamos draugės – praėjusių metų „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė ir jos geriausia draugė Marija Grabštaitė.

Nors merginos į renginį atvyko atskirai, o į parankes buvo įsikibusios žaviems vaikinams, vis dėlto didžiąją laiko dalį Iglė ir Marija praleido kartu. Ar tai jų antrosios pusės, merginos nebuvo linkusios atvirauti: „Mes turime vieną kitą, tad ir šįkart nusprendėme renginyje apsilankyti kartu“.

Šviesia ilga suknele pasipuošusiai M. Grabštaitei lyg atsvara buvo tamsia suknele pasipuošusi tamsiaplaukė Iglė. Merginos tikino, kad toks jų pasirinkimas, lyg In ir Jang buvo neplanuotas: „Neplanavome būti lyg diena ir naktis. Suknelių nederinome, tai nutiko savaime – Iglė visuomet tamsi, o Marija – šviesi“, - šmaikštavo panelės.

Vis dėlto spalvų derinius merginos rinkosi ne pagal savo charakterius: „Esame geriausios draugės būtent dėl to, kad charakteriai ir energetiniai laukai puikiai sutampa, tad suknelių spalvos nieko apie tai nepasako“, - šyptelėjo I. Bernotaitytė.

Nors merginos pramogų pasaulyje sukasi dar tik kelerius metus, makiažą ar šukuoseną pasidaryti moka pačios. Jaunos atlikėjos atviravo, kad tokiam renginiui ruošėsi nuo pat ankstyvo ryto – išties, ne be reikalo.

Šįkart ant scenos jų, kaip nugalėtojų, televizijos ir renginio žiūrovai neišvydo, tačiau draugės prasitarė, kad didžiausias jų noras – kitąmet stovėti tarp apdovanotųjų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų