REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau metus Neringa su vaikais gyvena Ispanijoje, kur mėgaujasi gyvenimu atskirai nuo sutuoktinio. Į Palangą, kur gyvena jos motina, Neringa sugrįžo tik kelioms dienoms – sudalyvauti teisme ir duoti interviu laidai „Prieš srovę“. Po skyrybų su Palangos verslininku moteris neteko prabangaus gyvenimo ir iš savo vyro reikalauja tik vieno – atiduoti kotedžą Ispanijoje.

Palangos prabangių namų kvartale gyvenantis Arūnas tikina, kad žmonos apetitas didėja bevalgant. Iš pradžių ji atėmė du vaikus, o dabar kėsinasi ir į kotedžą ant vandenyno kranto.

„Tas namas Ispanijoje neatsirado iš kažkur. Pinigai yra pasiskolinti ir aš nenoriu vienas prisiimti įsipareigojimų, už tai, kad ponia nori gyventi Ispanijoje“, – atkerta dėl savo turto kovojantis Palangos verslininkas. Vyro teigimu, skyrybų priežastis – žmonos neištikimybė. Būnant Ispanijoje sykį Neringą visą naktį negrįžo namo, o tai pasikartojus ne vieną sykį, vyras atleisti nebeketina.

Vyras skaudančia širdimi visai Lietuvai sutiko papasakoti, kad nutiko jiems atostogaujant Margaritos saloje.

„Išdavystės sekė viena paskui kitą. Pirmoji išdavystė įvyko po trijų, keturių bendro gyvenimo metų, kai buvome išvažiavę į Margaritos salą. Grįžinėdama namo ji pasakė, kad dar truputėli pabus bare, paims kokteilių ir ateis į viešbučio kambarį. Ji dingo ir pasirodė tiktai kitą rytą visa apipešiota. Sužinojau, kad ji buvo su dviem vyriškiais, kurie taip pat buvo atvažiavę ilsėtis, abu abejotinos reputacijos, ten baliavodavo“, – pasakoja savo žmonai bankomatu pasijutęs vyras. Jo teigimu, Neringos lūpos buvo sukramtytos, kaklas nusėtas mėlynėmis. Po to karto vyras buvo nusprendęs skirtis, tačiau po kelių dienų žmonos atsiprašymų su tuo susitaikė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Neringos ir jos motinos, Arūnui vaikai niekada nerūpėjo, o dabar jam širdis plyšta tik dėl turto Ispanijoje.

“Kadangi aš nebegyvenu su juo, išėjau iš jo smėlio dėžės, su juo nebežaidžiu, reiškias man reikia atimti viską”, – Palangos teismui guodžiasi moteris.

Skyrybų dramą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų