REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Valdas Adamkus prakalbo apie žmonos sveikatos būklę (nuotr. Fotodiena.lt)

Praėjusį šeštadienį pirmoji šalies dama Alma Adamkienė atsidūrė medikų rankose. Dėl virusinės infekcijos komplikacijų ji daugiau nei savaitę turėjo praleisti ligoninėje. 

44

Praėjusį šeštadienį pirmoji šalies dama Alma Adamkienė atsidūrė medikų rankose. Dėl virusinės infekcijos komplikacijų ji daugiau nei savaitę turėjo praleisti ligoninėje. 

REKLAMA

Iš pradžių buvo teigiama, kad ponia Alma bus išrašyta visai netrukus, tačiau savaitės eigoje situacija pasikeitė - medikai nusprendė palikti ją ligoninėje.

Naujausiomis žiniomis, kurias naujienų portalui tv3.lt suteikė prezidentas Valdas Adamkus, ponia Alma ligoninėje lieka dar savaitgaliui. 

Situacija gerėja

Penktadienio pavakarę susisiekus su prezidentu Valdu Adamkumi, prezidento balse buvo justi gera nuotaika ir teigiamos emocijos. 

Pokalbio metu jis prisipažino, kad ponios Almos būklė sparčiai gerėja ir tai jį labai džiugina. 

„Vos prieš kelias minutes įėjau į namus, grįžau iš ligoninės. Ligoninėje su Alma praleidau tris valandas. Džiaugiuosi, kad jos būklė gerėja su kiekviena diena. Tarp vakar ir šiandien yra didelis skirtumas. 

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėjau su gydytojais - jie patenkinti progresu, situacija gerėja. 

Yra galimybė, kad pirmadienį ji bus išleista į namus. Savaitgaliui ji liko medikų priežiūroje, tačiau akivaizdus progresas matyti“, - neslėpė prezidentas, kuris žmoną į ligoninę lankyti vyksta kiekvieną dieną ir ten su ja praleidžia apie kelias valandas. 

REKLAMA

Sunku grįžti vienam į namus

Pasiteiravus, kas šiuo metu sunkiausia prezidentui, jis buvo atviras ir prisipažino, kad grįžimas iš ligoninės į namus, kuriuose nėra Almos, psichologiškai itin sudėtingas. 

„Buvo sunku ypač, kai nežinojau, į kurią pusę krypsta jos sveikata, tačiau nuo vakar į viską žiūriu labai optimistiškai ir pozityviai. 

Kiekvieną kartą, kai reikia grįžti vienam į namus, galite suprasti, pasichologiškai tai sunku priimti. Tačiau aš matau progresą ir pagerėjimą - sakau sau, kad palauksiu, kol ji sustiprės.

Esu patenkintas, kad ji grįš sveika, sustiprėjusi“, - kalbėjo širdžių prezidentu vadinamas V.Adamkus ir padėkojo Lietuvos žmonėms už rūpestį jo šeima. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų