REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Alen Chicco (nuotr. Eimanto Genio)

Iki didžiojo „X Faktoriaus“ finalo lieka vis mažiau laiko. Šį sekmadienį šou pasirodys penki projekto dalyviai. Po du pasirodymus teisėjams ir žiūrovams ruošia grupė „120“, Justė Baradulinaitė, Augustė Žičkytė, Alen Chicco ir Monika Juškevičiūtė.

22

Iki didžiojo „X Faktoriaus“ finalo lieka vis mažiau laiko. Šį sekmadienį šou pasirodys penki projekto dalyviai. Po du pasirodymus teisėjams ir žiūrovams ruošia grupė „120“, Justė Baradulinaitė, Augustė Žičkytė, Alen Chicco ir Monika Juškevičiūtė.

REKLAMA

Itin atsakingai pasirodymui ruošiasi Tomas Alenčikas-Alen Chicco. Vaikinas neslepia, kad paruošti du visiškai skirtingus pasirodymus yra nemenkas iššūkis. Kiekvieną sekmadienį Tomo pasirodymus studijoje stebi jo dvi močiutės. „X Faktoriaus“ dalyviui jų nuomonė yra labai svarbi. Kitaip ir būti negali – Tomas šiuo metu gyvena kartu su močiute viename iš Vilniaus miegamųjų rajonų. Daugeliui kyla klausimas – kodėl Tomo mamos nebūna tiesioginių transliacijų metu studijoje?

Emigracija ir savęs paieškos

Alen Chicco mama prieš šešerius metus išvyko gyventi į Didžiąją Britaniją. Moteris emigravo, nes gimtinėje nesugebėjo susikurti sau asmeninės laimės, nesisekė darbuose, sirgo depresija. Paguodos ji ėmė ieškoti alkoholyje. Gyvenimas užsienyje nepasirodė toks lengvas, kaip pasakoja kiti. Tomas prisimena, kad mama buvo metams dingusi – niekas negalėjo su ja susisiekti. Vėliau mama atsirado, Tomas mielai nuvykdavo jos aplankyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai mažai žinau apie mano tėčio ir mamos santykius. Su mama vaikystėje ryšys buvo labai stiprus, tačiau prasidėjus visoms negandoms, jis nutrūko. Nesu labai artimas su savo tėčiu. Su juo geriau sutaria mano dvynys brolis. Galbūt taip yra todėl, kad giminėje aš esu kitoks, o mano tėtis niekada manęs nesuprato. Situacija pagerėjo, kai jis pamatė mane „X Faktoriuje“. Anksčiau jam nebuvo suvokiamas mano pomėgis persirengti, makiažai, dainavimai. Iš tiesų, tai visa mano giminė liko be žado, kai pamatė mane TV3 projekte. Niekas negalėjo patikėti, kad scenoje mato tą patį Tomą, kuris dažniausiai tyli ir su niekuo neranda bendros kalbos“, – atvirai kalba „X Faktoriaus“ dalyvis.

REKLAMA

Mama – neeilinė, labai graži moteris

Šiuo metu „X Faktoriaus“ dalyvio mama gyvena Estijoje, reabilitacijos centre. Ji gydosi priklausomybę alkoholiui ir ieško savęs. Į šią kliniką moterį atvedė tikėjimas į Dievą. Gyvendama užsienyje Tomo mama pradėjo aktyviai vaikščioti į cerkvę. Popas pamatė, kad moteriai reikia pagalbos ir pasiūlė gydytis priklausomybę reabilitacijos centre. Tomas labai džiaugiasi šiuo mamos sprendimu ir tikisi, kad tai jai padės visam laikui atsisveikinti su alkoholiu.

„Mano mama yra nuostabaus grožio moteris, perskaičiusi daugybę knygų. Ji labai gražiai piešia, tačiau niekada nepasitikėjo savo jėgomis. Vis sakydavo, kad yra kur kas geriau tą darančių žmonių. Ji vis nerasdavo savo vietos gyvenime. Mama niekada nebuvo iš tų alkoholikių, kurios stovi prie parduotuvės. Vienintelis alkoholis, kurį ji gerdavo, tai vynas. Ji labai darbšti, geros širdies, aristokratiška... Tačiau jai užtenka išgerti taurę vyno ir viskas pradeda slysti iš rankų. Ji net negalėdavo valgyti, o galiausiai ji išsekino savo organizmą. Prasidėdavo manipuliacijos, kad išgerti jai būtina, kitaip ji prastai jausis. Vienu metu galvojome, kad ji jau nebeatsigaus...“, – pasakoja vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tomas sako, kad vieną bruožą jis perėmė iš mamos. Tai – nepasitikėjimas savimi. Mokykloje jis bijodavo dainuoti. Tačiau viskas pasikeitė, kai įstojo mokytis dainavimo. Dėstytojai įtikino Tomą, kad jis yra unikalus ir nepakartojamas. Pasitikėjimas savimi dar labiau užaugo dalyvaujant „X Faktoriuje“.

Su mama bendrauja laiškais

Estijos reabilitacijos centre Tomo mama jau dešimt mėnesių gyvena atskirta nuo visuomenės. Ji negali naudotis telefonu, internetu, žiūrėti televizoriaus, kitais būdais bendrauti su išoriniu pasauliu. Kartu su bendruomenės nariais ji augina gyvulius, rūpinasi ūkiu, ravi daržus, gamina valgyti ir, žinoma, meldžiasi. Su mama Tomas bendrauja susirašinėdamas laiškais. Ji nėra mačiusi nė vieno sūnaus pasirodymo „X Faktoriuje“, tačiau Tomas jai kiekvieną kartą praneša, kaip jam sekasi. Neseniai mamai buvo leista nuvykti į Taliną ir paskambinti šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad mama manimi didžiuojasi. Bus labai įdomu pamatyti, kaip mama pasikeitė per šį laiką. Man atrodo, kad ji bus visai kitas žmogus. Nekantrauju, kada galėsiu su ja susitikti. Kiek žinau, ji labai laiminga, jai atsivėrė naujas gyvenimas. Ji išsistudijavo visą Bibliją. Nors aš esu netikintis į Dievą, tačiau džiaugiuosi, kad stiprybę ji rado tikėjime“, – sako Tomas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų