REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Seksas su kojinėmis (nuotr. 123rf.com)

 Ar kada nors jautėte simpatiją vyrui su didele nosimi? O galbūt jus pakerėjo asmens skleidžiamas kvapas? Ar teko susimąstyti, kodėl jūsų vyras toks panašus į jūsų brolį?

28

 Ar kada nors jautėte simpatiją vyrui su didele nosimi? O galbūt jus pakerėjo asmens skleidžiamas kvapas? Ar teko susimąstyti, kodėl jūsų vyras toks panašus į jūsų brolį?

REKLAMA

Pagaliau mokslininkai atskleidė faktorius, kuriais moterys remiasi rinkdamos sau partnerį.

Šį mėnesį mokslininkai atskleidė, jog seksualinio susijaudinimo metu moterų smegenys yra gerokai aktyvesnės nei vyrų.

Jei norite sutikti išrinktąjį, išvengti jums į poras niekaip netinkančio žmogaus arba tiesiog paįvairinti santykius su partneriu, skaitykite apie tai, kodėl vieni vyrai moterims atrodo patrauklesni už kitus.

Dėmesio verta nosis

Pasak mokslininkų, moterys sugeba atskirti gerą vyrą nuo tikro palaidūno. Viskas priklauso nuo jų nosies dydžio. Didelė nosis sudaro įspūdį, jog to vyro organizme testosterono kiekis yra gan didelis, o tai indikuoja apie tai, ko jis ieško – trumpalaikių ar ilgalaikių santykių.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės muzika

Pernai metais Vienos universiteto psichologai sužinojo, jog patrauklesnį vyrą pastebėti lengviau tada, kai yra klausomasi muzikos.

Visa tai įvyksta dėl proceso, vadinamo sujaudinimo perkėlimu. Jo metu smegenys mėgaujasi muzika, tai sukelia malonius pojūčius, todėl, kai moters akiratyje pasirodo patrauklus vyras, smegenys mano, jog malonius pojūčius sukelia gražus vyras, o ne girdima muzika. Štai jums ir paaiškinimas, kodėl žmonės lankosi naktiniuose klubuose.

REKLAMA

O, brolyti

Nenustebkite, jei vyras, su kuriuo flirtuojate, yra be galo panašus į jūsų brolį. Stirlingo universiteto mokslininkų atlikti tyrimai atskleidė, jog heteroseksualios moterys renkasi kuo labiau į jų brolius panašius partnerius.

Kodėl? Teigiama, jog poros, kurios nėra itin genetiškai skirtingos, turi daugiau šansų sukurti laimingą šeimą. Tai vadinama optimaliu tolimuoju kryžminimu.

Sekso metu dėvimos kojinės

Manoma, jog būtent toks poelgis staiga nuslopina visas aistras. Tačiau naujausi tyrimai parodė, jog moterys, kurios lovoje dėvi kojines, jaučiasi gerokai seksualesnės ir labiau mėgaujasi seksu.

REKLAMA
REKLAMA

Olandų mokslininkai išsiaiškino, jog tik 50% moterų, būdamos basos, sugebėjo pasiekti orgazmą. Tačiau, kai jos mylintis dėvi kojines, šis skaičius išaugo iki 80%.

Kodėl? Teigiama, jog kojinės suteikia saugumo jausmą. Maloni aplinka, t.y. temperatūra, padeda moterims pasijausti saugioms, atsipalaiduoti ir visiškai įsijausti į akimirką.

Siekite spindesio

Moterys nori vyro, kurio oda spindi lyg auksas, teigė Davidas Perrettas.

Jo iniciatyva atlikti tyrimai atskleidė, jog moterims tokie vyrai patraukliausi dėl vienos aiškios priežasties – tai parodo, jog jų mityboje gausu kartenoidų. Tai medžiagos, randamos šviežiose daržovėse, vaisiuose.

Kaltas?

Šilta šypsena pavergs kiekvienos moters dėmesį. Deja, bet tai netiesa.

Vyrai, kurie atrodo laimingi, surenka mažiausiai balų, teigė mokslininkai, kurie tyrinėjo moterų susidomėjimą pažinčių portaluose pateikiamomis vyrų fotografijomis. Keista, bet moterų dėmesį labiau traukia vyrai, kurie atrodo dėl kažko susigėdę ar kalti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skamba kiek keistai, tačiau taip yra todėl, jog moteris traukia kaltės jausmą turintys vyrai, nes jos mano, jog jie niekada nemeluos.

Pamirškite kvepalus

JAV mokslininkai tyrinėjo moterų atsaką į stipriai iškvėpintas veido kaukes. Tarp vyravusių kvapų buvo ir vyriško odekolono aromatas. Tyrimo organizatoriai nagrinėjo moterų seksualinį potraukį kiekvienam kvapui ir jų kraujospūdį.

Visi vyriški kvapai slopino lytinį susijaudinimą. Tuo tarpu agurkų kvapas ir saldūs aromatai buvo patys populiariausi.

Sportiška išvaizda

Nenustebsite sužinoję, jog atletiško sudėjimo vyrai labiau patinka moterims. Taip yra dėl aukšto testosterono kiekio, gaminančio raumenis ir deginančio riebalus.

REKLAMA

Tačiau vyrai, kurie atrodo ne taip sportiškai, gali apgauti moterų akis. Viskas, ką šiek tiek apkūnūs vyrai turi daryti, tai dėvėti baltus marškinėlius, ant kurių krūtinės yra didelės juodos raidės arba viena raidė T“. Taip išryškinami pečiai ir sudaromas lieknesnio liemens įspūdis.

Savanaudiški genai

Kuo labiau savimi patenkintas vyras, tuo patrauklesnis jis atrodo moterims. Mokslininkų nuostabai, net tos damos, kurios norėjo ištekėti, labiau domėjosi savimylos savybių turinčiais vyrais.

Kad ir kaip ten būtų, egoistiškas vyras sudaužys jūsų širdį, todėl būkite atsargios.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų