REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs JAV gimnasitikos rinktinės ir Mičigano universiteto gydytojas Larry Nassaras nuteistas kalėti 175 metus už daugybę seksualinių nusikaltimų, vykdytų ilgus metus.

Buvęs JAV gimnasitikos rinktinės ir Mičigano universiteto gydytojas Larry Nassaras nuteistas kalėti 175 metus už daugybę seksualinių nusikaltimų, vykdytų ilgus metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuosprendis paskelbtas po septynias dienas trukusio parodymų davimo. Viešai teismo salėje prabilo daugiau nei 150 moterų, patyrusių seksualinę L.Nassaro prievartą.

REKLAMA

„Aš ką tik paskelbiau tavo mirties nuosprendį“, - po verdikto paskelbimo L.Nassarui pasakė teisėja Rosemarie Aquilina.

Savo ruožtu L.Nassaras atsiprašė nukentėjusiųjų moterų.

„Jūsų žodžiai padarė man milžinišką įtaką - juos nešiosiu visą likusį gyvenimą“, - kalbėjo pedofilas.

54-erių buvęs daktaras daugiau nei dvidešimt metų seksualiai išnaudojo įvairaus amžiaus mergaites. Jo aukomis tapo 6 -19 metų amžiaus mergaitės.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių L.Nassaras įgaudavo mergaičių ir tėvų pasitikėjimą, o vėliau gydydamas traumas vaikus seksualiai išnaudojo, prisidengdamas, kad tai procedūros dalis. Vaikus L.Nassaras išnaudojo Mičigano universitete, savo namuose, JAV rinktinės sporto centruose.

Tą jis dažnai darė netoliese būnant vaikų tėvams. Savo kūnu jis taip uždengdavo pacientes, kad tėvai nieko nematytų. Viena ranka jis bandydavo gydyti traumą, o kitos rankos pirštus sukišdavo į vaginą, taip tenkindamas savo iškrypėliškus geidulius.

„Tik po daugelio metų supratau, kad mano mergaitės skausminga veido išraiška atsirasdavo ne dėl to, kad skaudėdavo traumuotą vietą“, - teismo salėje verkė vienos iš nukentėjusiųjų mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors teisme prieš tvirkintoją liudijo tik moterys, teigiama, kad L.Nassaras išnaudojo ir berniukus.

Tarp gydytojo aukų - olimpinės čempionės Aly Raisman, McKayla Maroney, Gabby Douglas, Jordyn Wieber, Simone Biles.

M.Maroney, duodama parodymus, sakė: „Jūs nesate daktaras. Teisybę pasakius, jūs esate vaikų prievartautojas ir monstras“.

Apie gydytojo taikytus metodus, kurie jo nešvarius darbus slėpė daugybę metų, pasakojo kita jo auka Rachael Denhollander.

„Jis yra pavojingiausios rūšies išnaudotojas. Toks, kuris sugeba manipuliuoti savo aukomis, naudodamas šaltai apskaičiuotas metodikas, prisistatydamas kaip pats švelniausias ir rūpestingiausias žmogus, tokiu būdu įgaudamas pasitikėjimą ir nuolatinį mažų vaikų srautą, kurį gali atakuoti“, - pasakojo mergina.

L.Nassaras jau anksčiau buvo nuteistas 60 metų kalėti už vaikų pornografijos laikymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų