REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Šiomis dienomis gali džiaugtis visi, kurie laukė žiemos

Šiomis dienomis gali džiaugtis visi, kurie laukė žiemos. Ne tik šaltis, bet ir gana gausus sniegas Lietuvoje – jau ne pirmą dieną.

5

Šiomis dienomis gali džiaugtis visi, kurie laukė žiemos. Ne tik šaltis, bet ir gana gausus sniegas Lietuvoje – jau ne pirmą dieną.

REKLAMA

Tačiau vairuotojams - prastos žinios: eismo sąlygos sudėtingos. 

Pažvelgus į Lenkijos meteorologijos tarnybų duomenis, matyti, kad artimiausiomis valandomis Vidurio ir Rytinėje Lietuvos dalyje gausiai snigs. Kelininkai informuoja, kad vairuotojams verta pasisaugoti, ir būti labai atsargiems.

„Vakarų Lietuvoje eismo sąlygas sunkina lijundra, čia keliuose formuojasi plikledis. Likusioje šalies dalyje dėl besitęsiančio snygio ir pustymo valstybinės reikšmės kelių dangos vietomis apsnigtos, su šlapio sniego provėžomis.

Visuose keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai. Vairuotojų prašome būti atidžius ir neskubėti, nes snygį vietomis keičia lijundra, todėl eismo sąlygos išlieka sudėtingos.

REKLAMA
REKLAMA

Oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, vakarinėje šalies dalyje nuo 0 iki 1 laipsnio šalčio“, - informuoja kelininkų tarnybos.

Artimiausių dienų prognozėje - žiemiški orai.Sausio 25 d. naktį daugelyje rajonų nedideli krituliai. Vietomis suboluos rūkas. Daug kur formuosis plikledis, rytiniuose rajonuose silpna lijundra.

REKLAMA

Vėjas pietų, pietvakarių, gūsiai kai kur sieks iki 17 m/s. Žemiausia temperatūra naktį nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, pajūryje apie 3 laipsnius šilumos, aukščiausia dieną 0–5 laipsniai šilumos.

Sausio 26 d. daug kur krituliai (vyraus lietus). Vietomis rūkas, lijundra, plikledis. Temperatūra naktį nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos, dieną 0–4 laipsniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų