REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Danas Berlinskas (nuotr. Eimanto Genio)

Sekmadienio vakarą įvyko šeštasis muzikinio šou „X Faktorius“ finalas. Jame projekto dalyviai kovojo dėl išlikimo. Mažiausiai žiūrovų balsų surinko Danas Berlinskas ir Justė Baradulinaitė. Jiems teko atlikti išlikimo dainas.

30

Sekmadienio vakarą įvyko šeštasis muzikinio šou „X Faktorius“ finalas. Jame projekto dalyviai kovojo dėl išlikimo. Mažiausiai žiūrovų balsų surinko Danas Berlinskas ir Justė Baradulinaitė. Jiems teko atlikti išlikimo dainas.

REKLAMA

Teisėjai nusprendė, kad kovą projekte turi tęsti Justė. Už Justę balsavo jos mokytoja Jazzu, S. Prūsaitis, M. Mikutavičius ir S. Urbonavičius-Samas, už Daną – jo mokytojas A. Mamontovas.

Mieliausiu projekto dalyviu vadintas Danas netrukus po iškritimo savo socialiniame tinkle „Facebook“ kreipėsi į savo bičiulius ir gerbėjus.

„Yra tiek daug visko, ką norėčiau pasakyti, bet kol kas niekaip negaliu to sutalpinti į žodžius... Šita kelionė buvo būtent tokia, kokios man reikėjo, ir būvimas geriausių 6 žmonių tarpe man yra be galo didelis laimėjimas, dėl kurio aš esu LABAI laimingas!

Be Andriaus Mamontovo aš nebūčiau įgavęs patirties, kuri man buvo be galo svarbi, nebūčiau išmokęs daugybės pamokų, kurios yra neįkainojamos, neturėčiau pačio geriausio mokytojo, pamokančio ir padedančio bičiulio. Ačiū jums!

Ačiū šauniems teisėjams, kurie sutelkę jėgas kiekvieną savaitę stengėsi, kad jų mokiniai ir kiti dalyviai pasirodytų kuo geriau!

Egidijus Rainys kiekvieną savaitę mane aprengdavo ypatingai ir įdomiai, nežinau ar pats kada nors būčiau turėjęs tiek minčių, idėjų ar net drąsos įlįsti į tokius rūbus, ačiū tau!

Pauliau Šinkūnai ačiū už juoką, pamokymus ir už tai, kad leidai suprasti, kad yra toks dalykas kaip „Dano Nesąmonės“ ir jas gebu padaryti tik aš vienas, ir kad kartais pasijuokti iš savęs yra gerai! Perduok linkėjimus šokių komandai, kuri stengėsi ir buvo nuostabi kiekviename pasirodyme.

Neapsakomai džiaugiuosi dėl tų, kurie manimi tikėjote, turbūt, labiau nei aš pats, kurie sėdėdami salėje ar namie prie TV ekranų išgyvenote kiekvieną akimirką, verkėte, kartu džiaugėtės... Aš jūsų niekada nepamiršiu ir būsiu amžinai dėkingas! Vienas niekada nebūčiau nuėjęs tokio kelio, todėl žinokite, kad jūs esate geriausia palaikymo komanda EVER!️ Neliūdėkim, neverkim, o džiaukimės, kad galėjome būti dalimi šito nuostabaus proceso, kuris visiems kažkada baigiasi, o po jo prasideda naujas, ypatingas kelias!

Biržiečiai! Kreipiuosi į jus! Palaikymas iš jūsų buvo žymiai didesnis, nei galėjau įsivaizduoti! Kaip jau minėjau, mažiausia, ką galiu padaryti, tai surengti keletą koncertų čia, gimtame mieste, ir tai būtinai padarysiu!

Pailsėjęs keletą dienų vėl kibsiu į darbus ir viso to, ką įgijau, tikrai nepaleisiu!

DIDŽIAUSIAS AČIŪ ir iki pasimatymo!“ – optimizmu tryško vaikinas.

Šeštojo „X Faktoriaus“ šou eiga

Projekto dalyviai dainavo po dvi dainas. Vieną 1980-ųjų hitą ir kitą laisvai pasirinktą kūrinį. Danas atliko dainą, kuria tėtis sužavėjo jo mama. „Dėl šios dainos gimiau aš“, – sakė vaikinas. „Kūrinys labai gerai parinktas, negali prisikabinti“, – sakė Saulius Prūsaitis. „Pagaliau atsirado judesys. Atrodei labai laimingas, kad gimei. Nuostabus pasirodymas“, – Daną gyrė Jazzu.

Augustė pasirodymas sulaukė pagyrų! „Labai tiko daina, buvo visiška bomba. Nuostabiai dainuoji“, – sakė Jazzu. „Gal trūko pasitikėjimo savimi, antra daina viską parodys“, – sakė A. Mamontovas. „Nuostabiai tiko daina“, – pasirodymą komentavo sakė Samas.

Po Alen Chicco pasirodymo publika plojo atsistojusi! „Kiek dar savyje personažų tu slepi. Tu esi mano favoritas, gyvenimo atradimas. Galiu pažadėti, kad kai būsiu garsi pasaulyje dainuosime duetu“, – kalbėjo Jazzu. „Aš tave nuoširdžiai mėgstu, esi spalvinga asmenybė, turinti daug personažų“, – gyrė Marijonas. „Aš nesu tikras, ar ši daina tau tiko“, – suabejojo A. Mamontovas.

„Neturėčiau prie ko prikibti“, – apie Justės pasirodymą sakė M. Mikutavičius. „Ačiū už geras emocijas. Tau daina idealiai tiko“, – sakė Samas. „Labai organiškai ir gerai judi“, – sakė S. Prūsaitis.

Grupę „120“ teisėjai apipylė liaupsėmis, o žiūrovai plojo pakilę nuo kėdžių. „Tai buvo puiku“, – sakė Samas. „Paėmėt ir dar kartą įrodėte, kad esate 120. Atiduodate daugiau nei 100 procentų energijos“, – sakė S. Prūsaitis.

Monika sužibėjo netikėtu amplua ir šis pokytis buvo įvertintas puikiai. „Labai geras pasirodymas“, – sakė visi teisėjai. „Tu esi universali, gali paruošti bet ką“, – buvo įsitikinęs A. Mamontovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų