REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Betsafe-LKL“ rezultatyvių perdavimų ir savo sezono rezultatyvumo rekordus pagerino bei itin užtikrintą pergalę pasiekė Utenos „Juventus“ (8/12) krepšininkai.

„Betsafe-LKL“ rezultatyvių perdavimų ir savo sezono rezultatyvumo rekordus pagerino bei itin užtikrintą pergalę pasiekė Utenos „Juventus“ (8/12) krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Namuose rungtyniavę uteniškiai per pirmąjį kėlinį išsprendė visus reikalus ir 110:81 (32:13; 30:22; 23:19; 25:27) sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“ (5/15).

REKLAMA

Prieš tai „Juventus“ šio sezono rezultatyvumo rekordas buvo pasiektas prieš Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipą, kai uteniškiai laimėjo 98:85. Tiesa, tai ne vienas rekordas, kurį uteniškiai pagerino šiose rungtynėse. „Juventus“ ekipa pasiekė geriausią „Bestafe-LKL“ šio sezono rezultatyvių perdavimų rezultatą. Uteniškiai atliko 34, o ankstesnis rekordas priklausė Kauno „Žalgiriui“, kurie buvo atlikę 32.

„Juventus“ ekipa nuo pat pirmųjų rungtynių minučių griebė jautį už ragų. „Nevėžis“, sužaidus daugiau negu dvi minutes, pirmavo 7:4, tačiau tada viskas ir apsivertė aukštyn kojomis. „Juventus“ krepšininkai per likusias aštuonias minutes praleido šešis taškus, patys pelnė 28 ir po pirmojo kėlinio pirmavo 32:11.

REKLAMA
REKLAMA

Antrajame kėlinyje „Juventus“ apsukų nemažino, per du kėlinius pelnė 62 taškus ir po pirmosios rungtynių dalies turėjo 27 taškų pranašumą (62:35). Aikštės šeimininkams pabėgti padėjo fantastiškas pataikymas iš toli. „Juventus“ komanda per pirmuosius du ketvirčius įmetė devynis tritaškius iš 11. Po pertraukos „Juventus“ komanda taip pat nestabdė, o jų puolimas ir toliau buvo nesulaikomas. Paskutinis kėlinys liko formalumu, kadangi po 30 minučių kovos komandas skyrė 31 taškas (85:54).

„Nevėžio“ gretose ant parketo išbėgo Robertas Stumbris, kuris nebuvo žaidęs nuo spalio. Plyšusio raumens traumą išsigydęs R. Stumbris aikštėje praleido 17 minučių ir pelnė tris taškus (0/3 dvit., 1/2 dvit.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Juventus“ ekipoje antrąsias sezono rungtynes sužaidė ir Tautvydas Paliukėnas, kuris taip pat pirmosiose sezono rungtynėse patyrė traumą. Krepšininkas pasirodė ketvirtajame kėlinyje ir per šešias minutes pelnė keturis taškus (2/2 divt.).

„Juventus“: Anthony Irelandas 19 (22 n. b.), Mindaugas Kupšas 18 (8/11 dvit., 9 atk. kam., 25 n. b.), Arvydas Šikšnius ir Laronas Dendy (22 n. b.) po 16, Maksimas Korniienko 14, Karolis Guščikas ir Dovis Bičkauskis po 8.

„Nevėžis“: Lesteris Medfordas 17 (7 rez. perd.), Valerijus Likhodejus 16, Gintautas Matulis 10, Gabrielius Maldūnas ir Tadas Sedekerskis po 9 (9 atk. kam.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų