REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip vienos iš garsiausių gėlių pasaulyje, rožės yra ne tik gražios, bet turi ir medicininės naudos. Tačiau ar žinojote, kad jos sugeba parodyti, kas slepiasi net giliausiose mūsų asmenybių kertelėse?

Kaip vienos iš garsiausių gėlių pasaulyje, rožės yra ne tik gražios, bet turi ir medicininės naudos. Tačiau ar žinojote, kad jos sugeba parodyti, kas slepiasi net giliausiose mūsų asmenybių kertelėse?

REKLAMA

Pažvelkite į jums pateiktą paveikslėlį ir išsirinkite labiausiai jus atitinkančią gėlę. Kiekviena spalva turi tam tikrą reikšmę. Apie jas sužinosite skaitydami tai, kas parašyta prie kiekvieno gėlės žiedo numerio.

1 paveikslėlis.

Jei pasirinkote klasikinę raudoną spalvą, neprašovėte pro šalį. Tai reiškia, jog esate ekstravertas, drąsus ir labai atviras bei nuoširdus žmogus. Dėka jūsų nuoširdumo, sugebate atskirti melą, o jūsų intuicijos jums pavydi kiekvienas.

Ateitis priklauso būtent jums, kadangi esate labai daug susiplanavę ir žinote, ko norite, be to, būtinai tai pasieksite.

Tačiau, kadangi turite tiek daug tikslų, dažnai patiriate stresą, todėl retkarčiais būtų pravartu pailsėti ir šiek tiek atsipalaiduoti. Išeikite pasivaikščioti po miestą ar parką ir nepamirškite sustoti bei pauostyti vasarą augančių rožių krūmų.

REKLAMA
REKLAMA

2 paveikslėlis.

Kadangi mėgstate rūpintis kitais, jumis galima pasikliauti.

Tai žino ir jūsų draugai bei artimieji. Be to, dėl mylimų žmonių galėtumėte padaryti viską. Pirmiausia pasirūpinate, jog jus supantys žmonės jaučiasi gerai, o tik tada tvarkote savo gyvenimą.

REKLAMA

Tačiau būkite atsargūs, kadangi tarp jūsų ir viso likusio pasaulio pastatyta siena gali virsti izoliacine. Nebijokite kartais rizikuoti ir priimkite pokyčius, net jei tai jums nelabai patinka.

3 paveikslėlis.

Jums labai svarbios emocijos, todėl retkarčiais būnate per daug jautrūs. Atrodo, jog šiame pasaulyje niekaip nepritampate, tačiau būtent dėl šio perdėto jautrumo savęs tinkamai neįvertinate.

Jūs nesuvokiate, jog esate be galo vertingas, jumyse slepiasi labai daug neatrastų talentų, kuriuos turite parodyti pasauliui. Patikėkite savimi ir atminkite, jog svarbiausia save apsupti jus mylinčiais ir palaikančiais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

4 paveikslėlis.

Esate laimingas, kūrybiškas ir natūralus žmogus. Tai tik kelios jūsų nuostabios savybės. Visą laiką išliekate optimistas ir į pasaulį žiūrite būtent pro tokius akinius.

Jūs – smalsi ir nuotykius mėgstanti asmenybė, patinka mokytis naujų dalykų. Nors retkarčiais su entuziazmu pradedate įgyvendinti naujus projektus, ne visada juos iki galo įgyvendinate, kadangi proceso viduryje jums tampa nuobodu.

5 paveikslėlis.

Visuomet žvelgiate į ateitį, esate viskam pasiruošęs, norite jaustis saugiai, be to, siekiate, jog pasaulis taptų geresne vieta gyventi. Atminkite, kad neverta pamiršti dabarties, todėl išmokite gyventi ir šia diena bei džiaugtis kiekviena nuostabia akimirka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6 paveikslėlis.

Visos jūsų svajonės išsipildys. Esate disciplinuotas, pasiaukojantis ir labai darbštus žmogus. Sunkiai dirbate, tačiau jums tai patinka, kadangi tik taip pasieksite saųo tikslų. Visuomet ieškote naujų tobulėjimo būdų, kadangi darbas yra vienas iš svarbesnių jūsų gyvenimo aspektų.

Tačiau vertėtų nepamiršti išlaikyti balanso tarp darbo ir gyvenimo, kad turėtumėte žmonių, su kuriais galėtumėte dalintis ir džiaugtis savo sėkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų