REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūs atsibundate nuo ryškaus sapno, kur jūsų mylimas žmogus, jau miręs, atrodo, stengiasi su jumis susisiekti. Ar gali būti, kad kažkas, jau miręs, gali su jumis kalbėti per jūsų sapnus?

Jūs atsibundate nuo ryškaus sapno, kur jūsų mylimas žmogus, jau miręs, atrodo, stengiasi su jumis susisiekti. Ar gali būti, kad kažkas, jau miręs, gali su jumis kalbėti per jūsų sapnus?

REKLAMA

Kai sapnuojate, jūs gaunate prieigą prie pasąmonės ir nesąmoningų jūsų smegenų dalių. Jūs turite prieigą prie kitų atminties lygių nei tuomet, kai esate budrus. Kartais sapnas tai tiesiog prisiminimai apie mirusį mylimą žmogų.

Bet įmanoma, kad jūsų sapnas buvo žinutė nuo jūsų mylimo žmogaus. Daugiau nei pusė amerikiečių tiki gyvenimu po mirties. Daugelis taip pat mano, kad mirusysis gali susisiekti su mumis po to, kai paliko šį pasaulį, rašo ezoterikė Roma Vičienė.

Kai išeina iš gyvenimo mylimas žmogus mes ilgai gedime. Gedulas gali trukti labai ilgai. Ir dažnai šio praradimo priėmimas užtrunka labai ilgą laiko tarpą. Svajonės apie galimybę dar kartą pasimatyti, sužinoti ar viskas gerai, dažnai neduoda mums ramybės. Mes įsivaizduojame kaip jis ten, ar jam gerai. Prisimename kaip jis atrodė ir ką mėgo.

REKLAMA
REKLAMA

Štai 7 požymiai, kurie pasako, kad mirusysis stengiasi susisiekti su jumis.

1. Jūs atsibundate su jausmu, kad jus kažkas stebi

Kiek daug žmonių jaučia, kad artimieji stebi mus po to, kai palieka mus čia, Žemėje. Kada jūs atsibundate nuo jausmo, kad kažkas buvo su jumis kambaryje, gali būti, kad jūsų mylimas žmogus stengiasi duoti jums ženklą. Nors ir nejauku nuo jausmo, kad tave kažkas stebi, bet iš kitos pusės, galima jaustis saugiai dėl to, kad tave stebi tavo angelas – sargas.

REKLAMA

2. Ryškūs prisiminimai apie jūsų mylimą žmogų buvo jūsų sapne

Kartais, kai jūs atsibundate, tai prisimenate daug smulkių detalių, apie kurias kasdieniniame gyvenime negalvojate, bet rūpestingai saugote atmintyje, kaip prisiminimą apie puikią praeitį. Tai štai, tai taip pat ženklas to, kad mirusysis stengiasi per juos su jumis susisiekti. 

3. Jūsų mylimas žmogus pasirodo neįprastu būdu

Jeigu jis pasirodo jūsų sapne ne taip, kaip anksčiau, tai būkite budrūs. Gal būt jis nori jums perduoti kokią nors informaciją ar apsaugoti nuo nemalonumų ir pavojų. Būkite atidūs detalėms, kurios pasirodo sapno ir prisiminimų metu.

REKLAMA
REKLAMA

4. Jūs atsibundate su ramios gerovės jausmu

Koks stebuklingas jausmas – atsibusti ramiam ir gerai pailsėjusiam. Taip atsitinka gana retai, bet jeigu jūsų mylimas žmogus nerimauja dėl jūsų sveikatos ir gerovės, jis, gal būt, stengiasi jums padėti, atsiųsdamas ramų sapną.

Apžvalga 20 pranešimų, po artimųjų mirties, apie kuriuos pranešė žmonės, parodė, kad susitikimas su mirusiuoju padėjo jiems susidoroti su gedulu. Vienas iš panašios pagalbos būdų buvo tas, kad žmonės jautė, kad jų dvasiniai įsitikinimai pasitvirtino kontakto su mirusio dvasia metu.

Šis dvasinio pasaulio jutimas padeda susidoroti su praradimu, o taip pat gyventi kasdienį gyvenimą. Įsisąmoninimas to, kad yra gyvenimas po mirties, kad mūsų mylimas žmogus mūsų laukia, padeda mums patogiau jaustis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Tavo sapnas labai realus

Sapnas gali būti labai ryškus ir žmogus gali jausti, kad miręs mylimas žmogus tikrai yra. Šie sapnai tokie realūs, kad jūs galite užuosti kvapą ir girdėti mylimą žmogų. Šie realistiški sapnai taip pat savotiškas metodas su jumis susisiekti.

Šie sapnai labai emocionalūs, todėl jūs labai stipriai jaučiate jo buvimą. Dažnai tai pabudina jūsų sielvartą. Jūsų mylimas žmogus nenorėjo suteikti jums skausmo, bet jis nori vėl būti greta jūsų. Šis sapno tipas, aišku, yra ženklas to, kad jūsų mylimas žmogus stengiasi su jumis susisiekti.

6.Jūsų mylimas žmogus atrodo jauniau ir sveikiau, negu buvo kai mirė

Jūsų mylimas žmogus pasirodys jaunesnis ir sveikesnis, negu buvo, kai jis mirė. Jis paprasčiausia nori išvaduoti jus nuo kančių, parodydamas, kad su juo viskas tvarkoje.

REKLAMA

7. Jūsų miręs mylimas žmogus kalba jums, kad jis greta jūsų

Jūsų sapnuose jūs aiškiai girdite balsus ir suprantate apie ką jie kalba. Jūs girdite juos ir jūs jaučiate jų kvėpavimą taip aiškiai, lyg jie būtų greta.

Mūsų giminės ir artimieji niekada mūsų nepalieka, jeigu mes juos prisimename.

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Šaltinis: Anomalija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų