REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
87
„Eurovizijos“ atranka (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Visuomet besišypsanti ir optimistiškai nusiteikusi – tokią Justiną Žukauskaitę televizijos žiūrovai matė TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ atrankose, tačiau „Eurovizijos“ atrankoje pasirodžiusi mergina nustebino pasirodžiusi kitokiame amplua.

87

Visuomet besišypsanti ir optimistiškai nusiteikusi – tokią Justiną Žukauskaitę televizijos žiūrovai matė TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ atrankose, tačiau „Eurovizijos“ atrankoje pasirodžiusi mergina nustebino pasirodžiusi kitokiame amplua.

REKLAMA

J. Žukauskaitė televizijos žiūrovams jau puikiai pažįstama. 2015-aisiais ir 2017-aisiais muzikinio projekto atrankose pasirodžiusi mergina neliko nepastebėta – išskirtinio vokalo savininkė iš Saulės miesto – Šiaulių – užbūrė visus.

Muzikinis kelias merginos gyvenime prasidėjo jai būnant ketverių – tada šiaulietė pradėjo lankyti šokių ir dainavimo studiją. Koncertai mokyklose, privačiuose vakarėliuose, baruose sostinėje ir kituose miestuose prisidėjo prie merginos svajonės tapti žinoma. Kūrybos mokslus sostinėje kremtanti mergina neslepia, kad derinti studijas su dainavimu – nelengva, tačiau privaloma: „Liko tik bakalauras, tad mokslams tikrai skiriu daug dėmesio, tačiau muzika vis tiek užima kuo toliau, tuo didesnę vietą mano gyvenime“, – tv3.lt pasakojo mergina.

Savo jėgas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje nusprendusi mergina nustebino kitokiu įvaizdžiu – ji ne tik buvo tamsiai apsirengusi bei su ryškiu makiažu, tačiau taip pat ir labai santūri: „Tai man ne pirmasis pasirodymas televizijoje, tad taip nebesijaudinu, kaip anksčiau. Aišku, ne viskas buvo taip, kaip norėjau. Prieš pasirodymą reikia akcentuoti dalykus, kuriuos per pasirodymą padarysi, tačiau kartais nutinka taip, kad nė pusės tų dalykų nepadarai“, – sakė Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje pirmąjį kartą merginai buvo nelengva užduotis – kritikos nebijanti mergina teigė, kad tokios patirtys yra labai svarbios: „Keista... Aš net nemaniau, kad viskas taip skirsis – čia net atmosfera kitokia! Labai įdomu, kaip atrodžiau žiūrovų akimis. Aš nieko kito taip nekritikuoju, kaip savęs, tad labai noriu pamatyti savo pasirodymą, išgirsti, kaip skambėjo“, – šyptelėjo J. Žukauskaitė.

REKLAMA

Pasak merginos, socialinėje erdvėje po pasirodymo pasipylus įvairiems komentarams, jokiu būdu jų neskaityti ir nepasiduoti aplinkinių nuomonei: „Galiu drąsiai teigti, kad jau esu užsiauginusi odą. Žinoma, nors ir kaip tai įdomu, tačiau dėl savo pačios gerovės to nedarau. Svarbiausia turėti autoritetą, kurio nuomonė tau svarbi, ir klausyti jo patarimų bei kritikos“, – sakė mergina.

Metai iš metų sėkmingo pasirodymo formulę išrasti bandantiems konkurso komentatoriams – nesiseka. Vienus metus konkursą laimi įspūdingas šou, tačiau kitus – paprastas ir jautrus pasirodymas. J. Žukauskaitės teigimu, vien gero vokalo „Eurovizijos“ dainų konkursui tikrai nepakanka – taip pat labai svarbios ir asmeninės savybės: „Reikia charizmos, to liaudiškai vadinamo „cinkelio“. Svarbiausia, kad žmogus savo daina atneštų jausmą. Žiūrovas ir klausytojas po pasirodymo turi kažką pasilikti ir prisiminti – muzika turi pasiekti kiekvieno širdį“, – tv3.lt teigė buvusi projekto „X Faktorius“ dalyvė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų