REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Mažosios Brennos istorija tik dar kartą įrodo, kad tėvų meilė yra begalinė

Mažosios Brennos istorija tik dar kartą įrodo, kad tėvų meilė yra begalinė ir gali įveikti bet kokias, net ir pačias didžiausias bėdas.

16

Mažosios Brennos istorija tik dar kartą įrodo, kad tėvų meilė yra begalinė ir gali įveikti bet kokias, net ir pačias didžiausias bėdas.

REKLAMA

Tiesa, kad ir kaip būtų skaudu, yra tėvų, kurie dėl vienokių ar kitokių savo naujagimių ligų ar išskirtinumo juos palieka, nusprendžia atsisakyti. Štai, kodėl taip svarbu, kad pasaulis atkreiptų dėmesį į tokias istorijas kaip ši.

Taip pat tai svarbi pamoka visiems, kurie bent kartą gyvenimę yra ka nors atstūmę ar net pasmerkę dėl jų išvaizdos. Courtney ir Evan Westlake laimingai gyveno savo gyvenimą su savo sūnumi Connor, kai suprato, kad netrukus jų šeima sulauks dar vieno nario. Šeima buvo be galo laiminga ir laukė mažylio.

Kiekvieną kartą, tėvams besilankant ligoninėje, daktarai užtikrindavo, kad jų mažylis vystosi gerai, o dėl nėštumo neverta nerimauti, nes viskas, pasak medikų, vyko gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Po kelių savaičių paaiškėjo, kad mažasis Connoras turės sesutę. Pora džiaugėsi ir jau svajojo, kokius naujus patyrimus į jų gyvenimą įneš naujoji namų gyventoja, kurią jau vadino tikru stebuklu.

REKLAMA

„Iškart pagalvojau, kad turėsiu išmokti pinti kasas“, - sakė tėtis Evanas.

Didžioji diena išaušo prieš pat didžiąsias metų šventes. Tada ir paaiškėjo, kad laimingos poros svajonės žlugo, bent jau laikinai.

Mažylė gimė kitokia nei visi, o ją pamačiusi motina net išsigando ir pašiurpo, nes nesuprato, kas nutiko jos kūdikiui.

Jų duktė gimė beveik visiškai negalėdama pajudėti, o visą kūną dengė skaudžios opos. Mažyle nedelsiant reikėjo rūpintis ir gydyti, kitaip ji galėjo neišgyventi. Pirmą kartą į rankas savo naujagimį šeima galėjo paimti tik praėjus kelioms savaitėms nuo jos gimimo.

REKLAMA
REKLAMA

Medikai paaiškino tėvams, kad mažylė gimė sirgdama liga, dėl kurios jos oda atsinaujina maždaug 10 kartų greičiau nei įprastų žmonių.

Dėl to visas mažylės kūnas buvo raudonas, lyg nudegęs, tai paveigė akis, burną, nosį, net ausis. Jeigu liga skubiai nėra pasirūpinama, riizkuojama, kad mažylis gali neišgyventi.

Tėvams teko susitaikyti, kad atsakomybė auginant Brenną bus žymiai didesnė, nei sveikus vaikus. Labiausiai šeimą žlugdė pikti žmonių komentarai, nes šeima vis sulaukdavo klausimų, kas nutiko jų kūdikiui.

Motina pasakoja, kad jeigu pamato, jog kiti vaikai spokso į Brenną, ji tiesiog nueina prie jų ir pakviečia susipažinti su mažyle. Šią mažylę myli visi šeimos nariai, o pač didysis jos broliukas.

„Kodėl tėvai vengia kalbėtis su žmonėmis, kurie gimė kitokie nei visi“ – nesupranta moteris.

Nepaisant labai sunkių patirtų išgyvenimų, ši šeima – labai laiminga.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų