REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veido raukšlės, linijos ir įvairios dėmės gali atskleisti ne tik mūsų kasdieninius įpročius, bet ir įvairias vidines organizmo problemas. Pasitikrinkite, ką būtent jūsų veidas bando jums pasakyti apie asmeninę sveikatą. 

Veido raukšlės, linijos ir įvairios dėmės gali atskleisti ne tik mūsų kasdieninius įpročius, bet ir įvairias vidines organizmo problemas. Pasitikrinkite, ką būtent jūsų veidas bando jums pasakyti apie asmeninę sveikatą. 

REKLAMA

Paimkite veidrodėlį ar atsistokite namie prieš jį ir pažiūrėkite, kurias iš šių pažymėtų raukšlių, linijų ir dėmių jūs turite veide:

1 – horizontalios linijos ant kaktos ne be priežasties dažnai vadinamos „nerimo linijomis“. Jos išduoda apie neretai patiriamą stresą.

Tai ženklas, kad jums reikia poilsio, atsipalaidavimo ar net atostogų. Šios kaktos linijos taip pat tiesiogiai yra susijusios su jūsų skrandžiu. Tai gali būti požymis, kad jūsų mityboje vyrauja per daug cukraus ir riebalų, o organizmui nepakanka vandens.

Atkreipkite daugiau dėmesio į tai, ką dedate į savo kūną.

2 – vertikalios linijos tarp antakių kairėje pusėje atskleidžia vidinių organų silpnumą.

Šios linijos yra tiesiogiai susijusios su kepenimis. Yra tam tikrų maisto produktų, kurie skatina geresnę kepenų būklę, tokie kaip žalios daržovės, saldūs vaisai ir grūdai.

REKLAMA
REKLAMA

Šios raukšlės simbolizuoja, kad geriate per daug kavos, vartojate per daug aštraus maisto ir druskos.

3 – vertikalios linijos tarp antakių dešinėje pusėje signalizuoja blužnies problemas. Kairioji antakio linija susijusi su silpnumu ar blužnies pablogėjusia veikla.

REKLAMA

Jei įtariate ką nors rimto, vertėtų apsilankyti pas gydytoją. Tačiau savo blužnį galite sustiprinti ir kai kuriais maisto produktais.

Blužnies veiklą skatina saldūs maisto produktai. Kai kurie saldumynai ar džiovinti vaisiai yra puikus būdas natūraliai sustiprinti šį organą.

4 – kai kurie žmonės turi raukšlę ties savo nosies tilteliu. Ji dažnai reiškia, kad esate jautrus sezoninėms ir ne tik tokioms alergijoms. Neretai žmonės, turintys šią raukšlę, jaučia mažesnį sekso troškimą.

Tai gali turėti įtakos meilės gyvenimui.

5 – vienas iš dažniau pasitaikančių raukšlių tipų yra vadinamas „varnos koja“. Jei niekada apie tokį tipą negirdėjote, juo yra vadinamos mažos raukšlės, kurios prasideda išorinėje jūsų akių kraštų dalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Kartais šios raukšlės yra didelio šypsojimosi padarinys, tačiau jos taip pat gali būti susijusios ir su jūsų regėjimu.

Jeigu nuolatos žiūrint prisimerkiate, tai visai netikėtai gali pagilinti šias raukšles. Taip pat šios linijos yra tiesiogiai susijusios su vidiniais organais, tokiais kaip skrandis, inkstai ir kepenys.

Tai gali būti požymis, kad turite silpnus organus ir privalote laikytis sveikesnio gyvenimo.

6 – visi bent kiek mažiau pamiegoję, pastebime vadinamuosius „maišelius“ po akimis. Tačiau šios raukšlės yra susijusios ne tik su nuovargiu, bet ir mūsų inkstais.

Jos gali parodyti silpnesnius inkstus, kurių būklę pagerins vaisiai, daržovės ir daug skysčių. Šios linijos taip pat yra susijusios su kraujotakos sistema, o tai gali išduoti būtent jos sutrikimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

To išvengti padės joga ar net masažai.

7 – jautresnį skruostai ar pasikeitusi jų spalva, gali atskleisti vidinius negalavimus. Per daug jautrūs skruostai atskleidžia virškinimo problemas.

Paraudę skruostai susiję su pablogėjusia plaučių veikla. Jos pagerinimui reikalingas taisyklingas kvėpavimas. Pabandykite užsiimti bėgimu.

8 – raudona nosis gali išduoti apie širdies ir kraujotakos sutrikimus. Tai atskleidžia, kad turėtumėte vengti aštrių maisto produktų, alkoholio ir kavos.

Maistas, kuriame yra didelis kiekis riebiųjų rūgščių, gali padėti pagerinti šias problemas.

9 – daugelis žmonių turi vertikalias linijas savo burnos šonuose. Dešinėje pusėje esančios raukšlės yra susijusios su gaubtinės žarnos veikla.

REKLAMA

Vitaminas D, treniruotės ir dideli skysčių kiekiai padės pagerinti šiuos sutrikimus.

10 – dešinėje pusėje esančios burnos raukšlės gali atsirasti dėl dažno juoko.

Tačiau taip pat neretai jos atskleidžia ir silpnos kasos problemas. Jas padės išspręsti mėlynės, vyšnios, vynuogės, česnakai ir špinatai, todėl

tikrai vertėtų juos įtraukti į maisto racioną.

11 – raukšles virš lūpų turi ne visi. Dažniau jos atsiranda rūkančių žmonių veide, tačiau jos taip pat gali būti susijusios ir su blužnies problemomis.

Pasistenkite valgyti daugiau daržovių: moliūgų, ropių ir morkų.

12 – dėmelės ant lūpų gali išduoti blogą kraujotaką. Jos gerinimui rekomenduojama joga ar kitas fizinis aktyvumas.

REKLAMA

Tačiau lūpos dėmės gali būti susijusios ir su gaubtine žarna.

13 – kartai raukšlės gali susidaryti išilgai kaklo, todėl neretai žmonės jas vadina dvigubu smakru.

Dažniau jos susidaro dėl antsvorio, tačiau šios linijos gali būti susijusios ir su kasa.

14 – žiedas aplink akies rainelę gali atsirasti dėl didesnio nei įprastai cholesterolio kiekio. Didesnis cholesterolio kiekis gali sukelti rimtų sveikatos sutrikimų, tokių kaip širdies priepuoliai ar įvairios kitos ligos.

Patartina valgyti daugiau daržovių, vengti riebaus maisto ir į maisto racioną įtraukti soja su riešutais.

15 – raukšlės ties smilkiniais gali būti ženklas, kad turite aukštą kraujospūdį. Rekomenduoja užsiimti joga, dažniau vaikščioti ar net leisti sau paatostogauti.

Taip pat patartina valgyti bananus ir vengti druskos.

16 – daug žmonių turi smakro raukšlę, kuri tarsi atrodo smakro „skylimas“. Tai neretai gali atskleisti neigiamų emocijų antplūdį.

Pasistenkite atsikratyti bet kokių nusivylimų ar pykčio iš jūsų vidaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų