REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Gražina Valatkienė Orai

Savaitgalis jau ant nosies, numatoma, kad jis tikrai bus žiemiškas. Šaltukas išsilaikys tiek naktį, tiek dieną, tad verta išsitraukti kailinukus, o batų tikrai nesušlapsite.

23

Savaitgalis jau ant nosies, numatoma, kad jis tikrai bus žiemiškas. Šaltukas išsilaikys tiek naktį, tiek dieną, tad verta išsitraukti kailinukus, o batų tikrai nesušlapsite.

REKLAMA

Artimiausią naktį vietomis numatomas nedidelis sniegas, plikledis, galima silpna lijundra. Temperatūra naktį 3–5 laipsniai šalčio.

Dieną temperatūra sieks 0 - 2 laipsnius šalčio. Bus debesuota, gali iškristi viena kita snaigė.

Šeštadienį nesnigs

Šeštadienio naktį dangus gali būti apsitraukęs vienu kitu debesimi, bet kritulių nebus. Atvės iki 6 – 8 laipsnių šalčio, pajūryje vės iki 3 laipsnių šalčio.

Dieną krituliai taip pat nenumatomi, visoje Lietuvoje bus šviesi, graži diena. Prognozuojama 3 – 4 laipsnių šalčio temperatūra.

REKLAMA
REKLAMA

„Vyraus aukšto slėgio sritis, todėl artimiausiu metu bus žiemiški orai. Su šaltuku, naktimis tas šaltukas labiau kąs, dėl aukšto slėgio sniego nematyti”, – kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA

Sekmadienio naktį atvės labiau

Sekmadienio naktį daugelyje rajonų temperatūra nukris iki 8 – 10 laipsnių šalčio, pajūryje bus 7 laipsniai šalčio. Krituliai nenumatomi, naktis bus giedra.

Dieną daugelyje rajonų vyraus minus 3 - 5 laipsnių temperatūra. Visoje Lietuvoje toliau bus saulėta ir šviesu.

„Šiuo metų laiku saulė nesugeba prišildyti oro, reiškia jis šąla. Naktimis bus vėsu, o kiek jau dieną prišildys – tiek”, – kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

Kitą savaitę išliks panašūs orai

Savaitgalio dienomis vyraus 3 – 4 laipsnių šaltis, naktimis bus 6 – 8 laipsnių šaltis. Turėtų būti lengvai debesuoti, arba giedri orai. Krituliai gali pasirodyti nebent nuo trečiadienio.

REKLAMA
REKLAMA

„Šią savaitę kailinukai galės būti traukiami iš spintos ne vien dėl to, kad gražu, bet ir dėl to, kad jų prisireiks”, – priduria sinoptikas.

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 1 – 3 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +2 laipsniai. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +3 laipsniai, Totoriškių ežere (Trakuose) yra +1 laipsnis, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +1 laipsnis, Neryje (Vilniuje) +1 laipsnis, Nemune (Druskininkuose) +2 laipsniai, Šventojoje (Anykščiuose) +1 laipsnis, Kuršių mariose +2 laipsnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų