REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Monika Pundziūtė (nuotr. Instagram)

Kylanti muzikos žvaigždė, projekto „X Faktorius“ nugalėtoja Monika Pundziūtė-Monique ekspermentuoti su savo išvaizda tikrai nebijo.

52

Kylanti muzikos žvaigždė, projekto „X Faktorius“ nugalėtoja Monika Pundziūtė-Monique ekspermentuoti su savo išvaizda tikrai nebijo.

REKLAMA

Dainininkės savotiška vizitine kortele buvę ilgi, mėlyni plaukai jau seniai nurėžti ir perdažyti į ugninius – raudonus, tačiau atlikėja dar kartą išdrįso surizikuoti savo išvaizda.

 

Kasas į iki pečių nukirptus raudonus plaukus išmainius mergina taip pat savo sekėjams buvo pristačiusi ir trumpaplaukės įvaizdį, kuriuo nemenkai išgąsdino  savo gerbėjus socialiniuose tinkluose. „Instagram“ pasidalijusi vaizdo įrašu, kuriame plaukų stilistas Mantas Tautvaišas jai darė šukuoseną, mergina pristatė kitokį savo plaukų įvaizdį. „Gražinamės“, – sekėjams skelbė jaunoji atlikėja. Ant šono sušukuoti kirpčiukai ir itin trumpi plaukai – tokią nuotrauką paskelbusi atlikėja sulaukė įvairių komentatorių žinučių. 

Šįkart ekstravagantiškoji dainininkė taip pat socialiniame tinkle „Instagram“ pristatė kiek kitokią savo pusę, kurios dar gerbėjams nebuvo tekę matyti: M. Pundziūtė vilkėjo prekės ženklo „Mas 924“ suknelę, kurtą dizainerės Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės. Suknelė tikrai išskyrė jaunąją atlikėją iš kitų – didelį, violetinės spalvos kaspiną primenanti per liemenį sujuosta suknelė atidengė ilgas merginos kojas, kurias puošė šachmatų lentos dizaino aukštakulniai. 

Batai yra meilė, suknelė – gyvenimas“, – „Instagram“ skelbė dainininkė.

Įvertinti merginos įvaizdį galite mūsų galerijoje

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų