REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Kendall Jenner (nuotr. Vida Press)

Dėl netobulos odos ir to, jog dalyvavo 75-oje „Auksinių gaublių“ apdovanojimo ceremonijoje, iš jos juokėsi tiek internautai, tiek žiniasklaida.

44

Dėl netobulos odos ir to, jog dalyvavo 75-oje „Auksinių gaublių“ apdovanojimo ceremonijoje, iš jos juokėsi tiek internautai, tiek žiniasklaida.

REKLAMA

Savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje Kendall Jenner, po to, kai vienas merginos gerbėjų gyrė ją už tai, jog raudonuoju kilimu žengti nepabijojo net su ant veido ryškiai matomais spuogais, atsikirto ją kritikavusiems asmenims.

22-ejų metų modelis ir realybės šou žvaigždė rašė: „Neleiskite, jog tokie š**** jus stabdytų.“

Šis merginos pranešimas pasirodė po to, kai vienas ištikimas Kendall gerbėjas savo paskyroje parašė: „Kendall Jenner gražiai atrodė net su keliais spuogai ant veido, o tai privalo suprasti kiekviena jauna mergina.“

Kendall, kuri jau seniai kovoja su veido odos problemomis, nepaisant kelių ryškiai matomų spuogų, išdidžiai pozavo priešais raudonąjį kilimą įsitaisiusiems fotografams.

REKLAMA
REKLAMA

Modelis buvo pasipuošęs juoda ilga „Giamattista Valli“ suknia, kuri buvo kurta išskirtinai jai. Ne vienas akylas žiūrovas pastebėjo, jog merginos lūpos buvo šiek tiek putlesnės, nei anksčiau. Jos buvo padažytos švelniai rožinės spalvos lūpdažiu, o skruostai išryškinti šviesą atspindinčiais skaistalais.

REKLAMA

Šiuo metu nebeegzistuojančiame tinklaraštyje Kendall neretai dalydavosi mintimis apie aknę, spuogus ir tai, kokią įtaką tai turėjo jos pasitikėjimui savimi.

2015-ųjų spalio įraše ji rašė: „Daugiausia įtakos tai padarė mano pasitikėjimui savimi. Visiškai dingo savigarba.“

Ji taip pat teigė, jog tuo metu jausdavosi lyg atstumtoji, o bendraudama su žmonėmis užsidengdavo veidą. Nors tai kenkė jos psichologinei būsenai, mergina pridūrė, jog spuogai – kai kurių žasmenų gyvenimo dalis, be to, tai nėra tai, kas turėtų apibūdinti jaunus žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį Kendall pasidalino ruošimosi raudonajam kilimui proceso nuotraukomis ir vaizdo įrašu.

„Esu be galo dėkinga, jog dėka „Vogue“ žurnalo galiu dalyvauti „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijoje. Plačiai atmerktomis akimis ir pilna džiaugsmo širdimi džiaugiuosi matydama visus šiuos vyrus ir moteris, kurie prisideda prie šio gyvybiškai svarbaus pokyčio. Aš taip pat esu kartu su visomis moterimis“, - rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų