REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija sako, kad vištienos kepsniukai su netikėtu granatų padažu patiks net tikriems gurmanams. 

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija sako, kad vištienos kepsniukai su netikėtu granatų padažu patiks net tikriems gurmanams. 

REKLAMA

Jums reikės: 

Vištienos filės kepsniukų, 1v.š. kečupo su saulėje džiovintais pomidorais, 3v.š. sojos padažo, 3v.š. balzaminio acto, 1 granato, 1v.š. cukraus, žiūpsnelio kalendros, žiūpsnelio muskato riešuto, obuolių sulčių, 1 a.š. krakmolo

Vištienos filė kepsniukus pamarinuojame kečupo, sojos padažo ir balzaminio acto mišinyje. Kepame grilinėje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

Granatą išlukštename ir sudedame į puodą, užpilame obuolių sultimis, kad šiek tiek apsemtų ir pakaitiname. Sudedame cukrų, kalendrą ir muskatą. Maišant užviriname.Atskirai puodelyje ištirpiname krakmolą poroje šaukštų vandens.Supilame į puodą ir kaitinant maišome, kol padažas sutirštėja.

Patiekiau su virtais ryžiais.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų