REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
LaVaras Ballas (nuotr. Fotodiena.lt/Josvydo Elinsko)

LaVaras Ballas ir vėl padarė tai, ką moka geriausiai - privertė visus kalbėti apie jį ir jo šeimą. Iš Prienų po pasaulį pasklidę žodžiai įsiutino JAV krepšinio bendruomenę.

30

LaVaras Ballas ir vėl padarė tai, ką moka geriausiai - privertė visus kalbėti apie jį ir jo šeimą. Iš Prienų po pasaulį pasklidę žodžiai įsiutino JAV krepšinio bendruomenę.

REKLAMA

L.Ballas šiuo metu vieši Lietuvoje, kur jo vaikai LaMelo ir LiAngelo pradės profesionalų karjeras Prienų-Birštono „Vytauto“ klube.

Kartu su jais atvyko ir ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas, kurio pokalbis su LaVaru gėdą užtraukė ir pačiam ESPN žiniasklaidos kanalui.

„Galite matyti, kad jie nežaidžia Luke’ui Waltonui. Jis nekontrolioja ekipos ir vyrukai nenori jam žaisti. „Lakers“ gera komanda, bet niekas nenori žaisti treneriui. Žaidėjai nežino, ką jie daro aikštėje.

L.Waltonas - per jaunas ir neturi ryšio su žaidėjais“, - „Lakers“ trenerį kritikavo L.Ballas.

Šie žodžiai iššaukė tikrą pasipriešinimo laviną. Pirmiausiai sureagavo „Dallas Mavericks“ treneris Rickas Carlisle’as.

REKLAMA
REKLAMA

„Išleisti straipsnį, kuriame NBA žaidėjo tėvas išreiškia tokią nuomonę.. Tai naikina pasitikėjimą ESPN. Treneriai yra nusivylę tuo, nes L.Waltonas - puikus, jaunas strategas. Jis to nenusipelno.

REKLAMA

ESPN turėtų tikrinti savo šaltinius geriau - įsitikinti ar jų žodžiai turi nors kiek svorio ar jie tėra garsiai šnekantys idiotai“, - pyko R.Carlisle’as.

Netrukus prie jo prisijungė ir NBA čempionės „Golden State Warriors“ treneris Steve’as Kerras.

„Esu žiniasklaidos jau klausęs, kodėl rašote apie LaVarą. Visad sulaukiu atsakymo, kad dėl skaitomumo. Dabar jis sėdi kažkur Lietuvoje ir juokiasi iš visų mūsų.

Žmonės valgo iš jo rankų be jokios aiškios priežasties. Jis tapo NBA Kardashianu ir tai yra perkama. Tai atėjo į sportą“, - pyko S.Kerras, kartu dirbęs su L.Waltonu.

REKLAMA
REKLAMA

Tai, kad NBA treneris turi klausyti viešų žaidėjo tėvo pašaipų ir kritikos, S.Kerras pavadino gėda.

Panašu, kad toks L.Ballo elgesys gali atsisukti ir prieš jį bei jo svajonę matyti visas tris atžalas vilkinčias „Lakers“ marškinėlius.

„Los Angeles Times“ apžvalgininkas Billas Plaschke savo straipsnyje kelia klausimą „Lakers“ organizacijai - šiai metas nuspręsti ar ji nori toliau tęsti verslo santykius su Ballais.

Vyriausias sūnus Lonzo žaidžia „Lakers“ ekipoje, bet žurnalisto manymu šį reikėtų iškeisti, jeigu nesikeis situacija, kalbant apie LaVaro elgesį.

Šis turi užsičiaupti ir negriauti „Lakers“ klubo iš vidaus, jeigu nori, kad ši galiausiai pasirinktų LiAngelo ir LaMelo.

Jeigu L.Ballas ir toliau elgsis kaip tinkamas, „Lakers“ turėtų rimtai apsvarstyti Lonzo Ballo iškeitimą, taip kartu sugriaunant tėvo svajonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų