REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
13

Sausio 9 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite linkę patys save klaidinti, norimus dalykus įžvelgsite ten, kur jų nėra. Bendraudami irgi galite nepastebėti apgaulės, nepajusti pavojaus, jei susidursite su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena sujauks jūsų planus, tiesa, tai išeis į naudą. Būkite atidūs atlikdami savo užduotis: galite padaryti apmaudžių klaidų ir patirti nemenkų nuostolių. Patartina nepriimti svarbių sprendimų šeimoje ir įsipareigojimų darbe.

REKLAMA

Dvyniai

Ne pati geriausia diena skubiems ir svarbiems reikalams tvarkyti: tuščiai laiką sugaišite. Likimo kaprizai gali sugriauti patikimus santykius su partneriais.

Vėžys

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Galite nemenkai sutrikti dėl gautų naujienų, pasikeitusių aplinkybių. Taip ir nutiks, jei reaguosite, jei imsitės kokių nors veiksmų. Dabar svarbu atsiraukti nuo visko ir ramiai palaukti, kad emocijos nurimtų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ypač pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija ir sveikata.

Mergelė

Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos: bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Nesiimkite atsakingų darbų.

Svarstyklės

Nesigailėkite to, kas prarasta, galvokite apie ateitį. Tiesa, mažiau svajokite: viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nusivylimai laukia, jei pervertinsite savo galimybes, jei pernelyg daug užsibrėšite. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Šaulys

Kitais labai nepasikliaukite, atsakingų darbų niekam nepatikėkite, tiesa, patys jų irgi geriau nesiimkite. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus. Galimi skandalai dėl neištikimybės.

Ožiaragis

Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų.

REKLAMA

Vandenis

Nieko rimta nesiimkite, vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus bei veiksmus. Būkite nuoširdesni artimam žmogui, be reikalo neįtarinėkite.

Žuvys

Mažiau vilkitės. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų