REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos pranešimas apie Prienų rajone savaitgalį galimai prieš savo valią vieno vyriškio namuose įkalintas dvi nepilnametes sukėlė šurmulį. Kodėl vyras taip pasielgė? Ar jis nuskriaudė mergaites?

Policijos pranešimas apie Prienų rajone savaitgalį galimai prieš savo valią vieno vyriškio namuose įkalintas dvi nepilnametes sukėlė šurmulį. Kodėl vyras taip pasielgė? Ar jis nuskriaudė mergaites?

REKLAMA

Greičiausia, kad nieko panašaus neįvyko. Nors policija susilaiko nuo komentarų, tačiau tas faktas, kad minėtam asmeniui nepareikšti įtarimai ir, maža to, jis paliktas laisvėje jau išduoda, kad ši istorija gali turėti netikėtą atspalvį.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos skyriaus atstovė Kristina Janulevičienė teigė, kad daug informacijos suteikti negali, nes šis įvykis susijęs su nepilnamečiais asmenimis:

„Šiuo metu yra tikslinamos aplinkybės. Įtariamasis nėra sulaikytas, kol kas. Jokių duomenų kol kas neatskleisime. Nėra informacijos, kad būtų įvykdytas seksualinis nusikaltimas.“

REKLAMA
REKLAMA

Nors policijos atstovė plačiau šio įvykio nekomentavo, tačiau patvirtino, kad 48-erių vyras policijai buvo žinomas: „Jis anksčiau buvo teistas, bet už kokį nusikaltimą negaliu pasakyti.“

REKLAMA

Ne pirmas kartas?

Prisistatyti nenorėjusi vietinė gyventoja teigė, kad minėtas vyras dar prieš keletą metų buvo atsidūręs teisėsaugos nemalonėje dėl panašaus „incidento“. Kas tiksliai nutiko tąkart, moteris pasakyti negalėjo, bet pridūrė, kad „merginų vyras atsiveža ne pirmą kartą“.

Tuo tarpu Ašmintos seniūnijos seniūnė Vida Vitkauskienė portalui tv3.lt patvirtino, kad 48-erių vyras jau daug metų yra išsiskyręs: „Turėjo šeimą, bet nesusiklostė gyvenimas. Išsiskyrė prieš daug metų ir apsigyveno Žarijų kaime, sodyboje, kartu su mama. Turi ir vaikų, bet apie juos nieko negaliu pasakyti.“

REKLAMA
REKLAMA

Paprašyta pakomentuoti įvykius jo namuose, seniūnė siūlė neskubėti su išvadomis: „Žinokite, sakyčiau, kad ne nuo to dalyko dar reikia pradėti.

Mano žiniomis, viena nepilnametė iš Prienų, o kita vietinė gyventoja. Klausimas, ar tikrai per prievartą jos buvo atsivežtos, įkalintos. Pirmiausia, gal tiesiog bendravimas vyko. Ir sunku pasakyti, kas nutiko. Vyksta ikiteisminis tyrimas. Policija nieko neaiškina.“

Portalo tv3.lt kalbinta seniūnė tik pridūrė, kad 48-erių vyras nebuvo alkoholis ir neturėjo problemų dėl agresijos protrūkių.

Paleido šunis

Naujienų portalas pirmadienio rytą rašė, kad savaitgalį Prienų rajone esančiame Žarijų kaime vyras savo namuose per prievartą laikė ir neišleido dviejų mergaičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policijos departamento duomenimis, penkiolikos ir keturiolikos metų paauglės 1970 metais gimusio vyro namų kambaryje buvo nuo šeštadienio vakaro iki sekmadienio nakties.

Vyras jų neišleido, taip pat užrakino aptvertos sodybos vartus ir paleido po sodybos teritoriją bėgioti du vilkinius šunis.

Pareigūnams ir Priešgaisrinės gebėjimo tarnybos darbuotojams nulaužus vartų spynos kabliuką ir patekus į kiemą, mergaitės iššoko per langą, o vyras langą uždarė ir pareigūnų neįsileido.

Nepilnametės perduotos tėvams. Aplinkybės nustatinėjamos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žmogaus laisvės varžymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų