REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Pirmoji brolių Ballų treniruotė Prienuose (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jokių išskirtinių pageidavimų, malonus elgesys ir paprastumas. Taip garsiąją JAV Ballų šeimyną apibūdina Robertas Lukošius, komplekso „Vytautas Mineral Spa“, kur apsistojo garsioji šeima, vadovas.

46

Jokių išskirtinių pageidavimų, malonus elgesys ir paprastumas. Taip garsiąją JAV Ballų šeimyną apibūdina Robertas Lukošius, komplekso „Vytautas Mineral Spa“, kur apsistojo garsioji šeima, vadovas.

REKLAMA

Jis pripažino, kad apie šią, krepšinio Kardashianais vadinamą šeimynėlę, sužinojo tik tada, kai šie pasirašė sutartį su Prienų-Birštono „Vytautu“.

Tačiau dabar jų žingsnius seka ne tik internete, bet ir realybėje. Ballai apsistojo „Vytautas Mineral Spa“ ir kol kas, kiek patys teigė, džiaugiasi gyvenimo sąlygomis.

Skųstis kažkuo tikrai neturėtų - jie gavo geriausius kambarius prašmatniame komplekse, nors iš pradžių turbūt kiek ir išsigando.

„Vytautas Mineral Spa“ įsikūręs prie pat įvažiavimo į Biršoną. ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas, kartu su Ballais gyvenantis čia, vietą apibūdino kaip „absolute boonies“. Išvertus į lietuvio kalbą - vieta, viduryje laukų.

REKLAMA
REKLAMA

Bet ir tai nesumažina svečių džiaugsmo, o jais džiaugiasi ir R.Lukošius.

„Ypatingo pasiruošimo tikrai nebuvo - laukėmė jų taip pat, kaip ir visų atvykstančių. Nebuvome gavę jokio ypatingo svečių apgyvendinimo sąrašo.

REKLAMA

Jie - kaip ir visi svečiai. Vieni mėgsta vienokį, kiti kitokį maistą. Pavyzdžiui jiems nelabai suprantama buvo, kas ta avižinė košė, kas mums yra priimtina ir skanu. Nieko keisto, kad jie nori bulvyčių ir steikų.

Tą mes žinojome ir nujautėme. O pasakyti, kad jie turėtų ypatingų pageidavimų - tikrai ne. Jie atvažiavo ir daro savo darbą. Mūsų iš vėžių tai neišmušė“, - tv3.lt tikino R.Lukošius.

Nors svečiai nepademonstravo savo įnorių ir specialių norų, vieną pakeitimą į komplekso gyvenimą įvedė. Įprastai prie jo plazda Lietuvos ir Europos sąjungos vėliavos, šalia jų sausį iškilo ir trečia - JAV vėliava.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, taip, čia specialiai jų atvykimui“, - nusijuokė R.Lukošius.

Tai ne vienintelis JAV akcentas, kuris džiugina Ballus - tėvą LaVarą, vaikus LiAngelo ir LaMelo bei jų senelius. Tiesa, kitas malonumas yra kiek nutolęs - per 28 kilometrus nuo Prienų.

Tai „McDonalds“ restoranas, įsikūręs Kaune. Būtent šios greitojo maisto įstaigos sūrainių po pirmosios treniruotės su „Vytauto“ ekipa užsimanė 16-metis LaMelo.

Bumsėdamas kamuoliu prieš fotografų blykstes ir kamerų objektyvus, jis aiškiai davė suprasti savo draugams, sėdintiems tribūnoje, kaip norėtų atgauti jėgas.

„Ei, atvežkite man „McDonald’s“, - sušuko jis. Išgirdęs klausimą, ko tiksliai norėtų, atšovė. - Sūrainių“.

Tai turbūt visi išskirtiniai šeimynos norai - kaip sakė tėvas LaVaras, jiems svarbiausia pavalgyti, pamiegoti ir pažaisti krepšinį.

Pavalgyti jie randa kur, gyvenimo ir treniruočių sąlygomis taip pat nesiskundžia. Panašu, kad Ballams Lietuvoje tikrai patinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų