REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį astrologai numato itin tinkamą metą laiką praleisti su bičiuliais, artimaisiais, prašyti jų patarimo. Tačiau vieniems ši diena klosis geriau nei kitiems.

Sekmadienį astrologai numato itin tinkamą metą laiką praleisti su bičiuliais, artimaisiais, prašyti jų patarimo. Tačiau vieniems ši diena klosis geriau nei kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sausio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Staiga gali pagausėti neatliktų (užmirštų, atidėtų) darbų, tik nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų.

REKLAMA

Tauras Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, patikėkite savo darbus porininkui, sutuoktiniui. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti bičiulių draugija.

Dvyniai Pernelyg įtemptas metas: būsite linkę veltis į ginčus, kritikuoti... Verta kur nors išvykti, pakeisti aplinką ir leisti laiką su bičiuliais.

Vėžys Nuotaika giedra, jaučiatės tvirtai. Tinkamas laikas rengti susitikimus su draugais, giminaičiais.

Liūtas Išbandymų diena. Jūs daug kas erzins, bet pirmiausia jums keliami reikalavimai namie. Vargu ar artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, tačiau jums irgi trūks pakantumo kritikai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Svarbus dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, tik neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite.

Svarstyklės Pasyvus metas: nieko nauja nesiimkite. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius bei mylimą asmenį.

Skorpionas Gera diena. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo energingumo bei asmeninio įtaigumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nepraraskite saiko vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas netikėtas pamirštos skolos grąžinimas.

Ožiaragis Pirmasis įspūdis neapgaus. Staiga suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas dirbti su sena informacija, taip pat pažintims atnaujinti.

Vandenis Būkite atidesni: jums gali pakenkti informacijos bei orientacijos trūkumas. Aiškinkitės patirtų nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį. Tik patys į jas nesivelkite.

Žuvys Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, įtaigūs. Iki pavakarės tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, taip pat pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Gera proga pasireklamuoti.

Šaltinis: vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų