REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Siaubinga nelaimė Vilniuje – autobusas parbloškė perėja einančią moterį. Ją medikai bandė gaivinti vietoje – reanimavo tiesiog gatvėje. Tačiau per valandą jos taip ir nepavyko atgaivinti. Kraupus eismo įvykis yra nufilmuotas: žiniose išskirtiniai nelaimės kadrai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo įraše matomos kelios akimirkos iki nelaimės Ateities ir Liudo Giros gatvių sankryžoje. Perėjoje pasirodo pėsčioji, jai dega žalia. Iš Liudo Giros gatvės į kairę suka autobusas, jam irgi žalia, tačiau pėsčiosios jis nemato. Nufilmuotas mirtinas autobuso smūgis toks baisus, kad jo negalime rodyti. Nusviesta moteris galva trenkėsi į šaligatvio bortelį.

REKLAMA

O štai kelios minutės jau po avarijos. Įvykio vietoje jau dvi greitosios, gausios medikų pajėgos parblokštą pėsčiąją gaivina tiesiog gatvėje. Nukentėjusiąją buvo ištikusi klinikinė mirtis, todėl nebuvo laiko net jos kelti į greitosios automobilį. Prijungtas širdies masažo aparatas.

Štai autobuso vairuotoja, ją ištiko šokas, moteris nebegali kalbėti.

O štai liudininkas, jis savo akimis matė nelaimę. Jis sako, kad pėsčioji irgi nematė atvažiuojančio autobuso

REKLAMA
REKLAMA

„Tiesiog moteris ėjo per žalią šviesoforą, o autobusas suko į kairę ir nematė. Iš abiejų nematė vieni kitų“, - pasakojo jis.

Avarija įvyko todėl, kad autobuso vairuotoja nematė sparčiai einančios pėsčiosios. Ir filmuotoje medžiagoje vos matomas jos tamsus siluetas. Vairuotoja taip pat turėjo žiūrėti, ar kas neatvažiuoja priešpriešiais.

„Greičiausiai į veidrodėlį žiūrėjo, kad nekliudytų iš kitos pusės ar praleisti kitas mašinas, nes jam nebuvo pirmenybė. – O moteris nekaip iš karto atrodė? – Labai stiprus smūgis, nes ji trenkėsi į šaligatvį“, - svarstoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Medikai dar vis gaivino 66-erių metų pėsčiąją. Jos būklė buvo kritiška. Deja, medikai netrukus praneša, kad pėsčiosios nebepavyko atgaivinti. Moteris mirė.

Autobuso vairuotoja neišvengs baudžiamosios atsakomybės. Už sukeltą avariją, jei žuvo žmogus, blaiviam kaltininkui gresia iki aštuonerių metų nelaisvės.

Išsamiau žiūrėkite TV3 žinių reportaže.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų