REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Advokatas A. Galminas ir įtariamojo sulaikymo akimirka (tv3.lt fotomontažas)

Tiek visą Klaipėdą, tiek Lietuvą sukrėtė žinia, kai buvo mirtinai nudurtas uostamiesčio „Akropolio“ apsaugos darbuotojas. Šiuo metu įtariamasis jau sulaikytas, tačiau, kaip jo advokatas teigia, visa tai – nesusipratimas.

35

Tiek visą Klaipėdą, tiek Lietuvą sukrėtė žinia, kai buvo mirtinai nudurtas uostamiesčio „Akropolio“ apsaugos darbuotojas. Šiuo metu įtariamasis jau sulaikytas, tačiau, kaip jo advokatas teigia, visa tai – nesusipratimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Akropolyje“ buvusi klaipėdietė tv3.lt žurnalistei Eglei Šantaraitei pasakojo, kad po nelaimės, „Akropolyje“ išvydusi policijos pareigūnus, medikus, ji užkalbino apsaugos darbuotoją. Šis papasakojo, kad nužudytas jo kolega ir pats susijaudinęs tikino ketinąs atsisakyti šio darbo.

REKLAMA

„Vaikinas labai susijaudinęs pasakojo, kad peiliu, darbo vietoje nužudytas jo kolega. Pats sakė po šios kraupios nelaimės nusprendė atsisakyti šio darbo, už kurį gauna algos vos 200 eurų“, – įvykio sukrėsta pasakojo moteris.

Po Klaipėdos apylinkės teismo posėdžio, kurio metu nuspręsta maksimaliam terminui – trims mėnesiams – suimti įtariamąjį, jo advokatas atskleidė daugiau nusikaltimo detalių.

REKLAMA
REKLAMA

Pats įtariamasis atsisakė valstybės skirto advokato ir kreipėsi į Alių Galminą. Klaipėdoje žinoma, kad šis advokatas daugelyje bylų stoja ginti tokių asmenų, kurių kalte visuomenė nė neabejoja.

„Balticum TV“ žinioms Alius Galminas pasakojo, kad jo turimais duomenimis įtariamasis vaikinas prieš tai nė karto nebuvo teistas ar atsidūręs policijoje.

Nusikaltimas įvyko tarnybinėse patalpose, kur atsidūrė dėl vagystės, tačiau, anot advokato A. Galmino tai yra netiksli informacija, nes iš tikrųjų taip nebuvo. Jis atskleidė, ką sužinojo iš įtariamojo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Detalios informacijos nenorėčiau atskleisti, vyksta tyrimas. Paprasčiausiai gynėsi, buvo gynyba gavosi kas gavosi“, – atskleidė advokatas.

Jis nurodo, kad yra vaizdinė filmuota medžiaga, kuri viską ir atskleis.

„Įtariamasis nurodo būtent tai, kad gynėsi. Nėra buvęs nei teistas nei policijoje. Tai buvo jo peilis ir nežinau, ar visada nešiodavosi, tą dieną turėjo“, – pasakojo A. Galminas.

Tiesa, paaiškėjo ir tai, kad policijai įtariamąjį pavyko sulaikyti, nes vyriškis pats pasidavė.

„Jie patys išsikvietė policiją, pats įtariamasis. Ar mama, ar jis negaliu pasakyti, bet pati šeima informavo apie tą incidentą“, – nurodė A. Galminas.

REKLAMA

„Balticum TV“ žinių vaizdo medžiaga.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Klaipėdos apylinkės teismas šeštadienį trims mėnesiams suėmė 29 metų jauną vyrą, įtariamą peilio dūriu į kaklą nužudęs 24 metų apsaugos darbuotoją „Akropolio“ prekybos centre. Įtariamasis penktadienio vakarą buvo sulaikytas savo motinos namuose Taikos gatvėje esančiame daugiabutyje.

Tuo tarpu policija vis dar ieško nusikaltimo įrankio.

„Nuoširdžiai dėkojame visiems piliečiams, vakar aktyviai prisidėjusiems prie įtariamojo apsaugos darbuotojo nužudymu, paieškos. Tačiau nusikaltimo įrankis– statybinis peilis dar nerastas. Įtariamojo teigimu, nusikaltimo įrankis galėjo būti išmestas "Akropolio" teritorijoje arba Kauno g. / Taikos pr. kiemuose. Radusius prašome nedelsiant skambinti 870060712“, – rašo Klaipėdos apskrities policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų