REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Melissa Ede (nuotr. Twitter)

Translytė taksi vairuotoja, kadaise prašiusi padėti surinkti beveik 17 tūkst. eurų, skirtų dantims susitvarkyti, nutrynusi loterijos bilietą laimėjo įspūdingą sumą pinigų – net 4,5 mln. eurų.

21

Translytė taksi vairuotoja, kadaise prašiusi padėti surinkti beveik 17 tūkst. eurų, skirtų dantims susitvarkyti, nutrynusi loterijos bilietą laimėjo įspūdingą sumą pinigų – net 4,5 mln. eurų.

REKLAMA

Translytė moteris, vardu Melissa Ede (56 m.), jau metė savo darbą ir negali sulaukti, kada galės susituokti su savo partnere. Melissa planuoja parašyti ir savo autobiografiją.

Pranešime, skirtame paskelbti nugalėtoją, kompaniją, atsakinga už loteriją, neviešino nugalėtojos pavardės.

„Hule gyvenanti taksi vairuotoja šiandien švenčia laimėjusi didžiulį 4,5 mln. eurų piniginį prizą“, - buvo rašoma.

Melissa gerai žinoma iš vaizdo įrašų, kurie internetinėje erdvėje surenka milijonus peržiūrų. Jos „Facebook“ paskyrą seka tūkstančiai internautų. Moteris demonstruoja ne tik dainavimo sugebėjimus. Labai dažnai ji, prie krūtinės prisiklijavusi įvairius daiktus, šoka ir kitaip judina savo menkais drabužėliais papuoštą kūną.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat tapo viena iš kelių šimtų pretendentų, kurie bus atrenkami kelionei į Marsą. Melissa ne kartą dalyvavo įvairiose televizijos laidose.

Praeitų metų sausio mėnesį moteris bandė surinkti 17 tūkst. eurų, kurie reikalingi sutaisyti jos dantims. Pasak jos, ši procedūra padėtų jai susigrąžinti pasitikėjimą savimi.

REKLAMA

„Filmuodama kai kuriuos vaizdo įrašus aš savo dantis paslepiu po kramtoma guma arba kitaip prilaikau savo viršutinę lūpą, kad tik nesimatytų mano bjaurios šypsenos. Dažnai sulaukiu neigiamų komentarų, kurie yra nutaikyti būtent prieš mano dantis, tačiau man tai didelės įtakos neturi, kadangi esu pratusi taip atrodyti, tačiau pataisyti šypseną būtų puiku“, - teigė Melissa.

Ji taip pat prabilo ir apie dalyvavimą vienoje populiarioje Vokietijoje filmuojamoje talentų laidoje.

„Į sceną žengiau apsivilkusi kostiumą, veidą pridengusi kauke ir užsimaukšlinusi kepurę. Pasirodymą pradėjau kaip vyras ir ėmiau dainuoti žemu balsu, tačiau po 10 sekundžių virtau kitu žmogumi, nusimečiau drabužius ir dariau tai, ką ir savo vaizdo įrašuose“, - teigė ji. „Nė kiek nesijaudinau. Tai buvo smagi patirtis. Niekada to nedariau, be to, buvo šaunu girdėti, kaip kartu su manimi dainuoja ir visa publika.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų