REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Belgrade nutrūko Kauno „Žalgirio“ (10-6) pergalių serija Eurolygoje, kur vietos „Crvena Zvezda“ (7-9) Lietuvos čempionus įveikė 77:65.

Belgrade nutrūko Kauno „Žalgirio“ (10-6) pergalių serija Eurolygoje, kur vietos „Crvena Zvezda“ (7-9) Lietuvos čempionus įveikė 77:65.

REKLAMA

Kauniečiai laikėsi rungtynėse ir ketvirtajame kėlinyje rezultatas dar buvo 50:50, bet spurtą 10:0 surengę šeimininkai negrįžtamai atitrūko.

Po rungtynių kauniečių treneris Šarūnas Jasikevičius teigė, kad žaidėjai pasimetė karštoje Aleksandro Nikoličiaus halės atmosferoje, kur susirinko beveik šeši tūkstančiai aistringų Serbijos sirgalių.

„Nesusitvarkėme su atmosfera ir jų fiziškumu. Nepadarėme daug ko, ką planavome. Ekipa tokioje atmosferoje turi būti vedama įžaidėjų, bet to nebuvo. Fiziškai kažkieks sustovėjome, bet protiškai padarėme daug klaidų.

Kai kurie žaidėjai pirmą kartą žaidė tokioje atmosferoje ir tai davė savo. Prasideda antras ratas ir žaidėjams reikia suprasti, kad viskas bus kitaip. Esame tikrai geroje situacijoje dabar, bet viskas gali greitai pasikeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Turime išlikti ant žemės. Šiandien buvo toks vaizdas, kad nesupratome, kas mūsų laukia.

Prametėme daug metimų, centrai atkovojo mažai kamuolių. Puolime žaidėme ne taip, kaip buvome sutarę, gynyboje irgi. Negalime pykti ant teisėjavimo, tiesiog neatlaikėme atmosferos ir neturėjome patirties, kad laimėtume čia“, - teigė jis.

REKLAMA

Rungtynės tragiškai susiklostė 23-ejų Vasilje Micičiui. Serbas, anksčiau pats vilkėjęs „Crvena Zvezda“ marškinėlius, per beveik 24 minutes sukrapštė vos du taškus (0/3 dvit., 0/3 trit., 2/2 baud.), suklydo tris kartus, atkovojo du kamuolius ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus surinko nulį naudingumo balų.

„Tai bus jam gera pamoka, kaip sugrįžti ir žaisti prieš mėgstamą komandą. Man pačiam buvo sunkiausia žaisti prieš „Žalgirį“. Reikia tą praeiti“, - prasto gynėjo pasirodymo nesureikšmino treneris.

Kitas rungtynes kauniečiai po savaitės žais namie su Malagos „Unicaja“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų