REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
„Akropolyje“ nužudytas jaunas vyras

Klaipėdos „Akropolio“ prekybos centre apsaugos poste penktadienio vakarą mirtinai nudurtas 25 metų apsaugos darbuotojas.

26

Klaipėdos „Akropolio“ prekybos centre apsaugos poste penktadienio vakarą mirtinai nudurtas 25 metų apsaugos darbuotojas.

REKLAMA

Nužudytasis dirbo prekybos centro „Maxima“ apsaugos darbuotoju.

Įtariamasis pabėgo.

„Jis buvo sulaikytas dėl vagystės ir užpuolė apsauginį“, – BNS sakė „Akropolis group“ atstovas Federikas Jansonas. Policija skelbia, kad apsaugininkui peiliu buvo perpjauta gerklė.

Prekybos centro „Maxima“ atstovė Ernesta Dapkienė BNS sakė, kad apsaugos darbuotojas buvo nužudytas tarnybinėse patalpose.

„Jis puolė su peiliu ir pabėgo, žiaurus įvykis, žuvo jaunas žmogus“, – BNS sakė E. Dapkienė. nužudytasis apsaugininku dirbo daugiau nei metus. Įtariamasis buvo žinomas dėl galimų kišenvagysčių, todėl apsauga jį stebėjo.

Prekybos centre tuo metu su dukra buvusi klaipėdietė pasakojo stovėjusi prie "Maximos" informacijos, laukusi eilėje sumokėti mokesčius. Pajutusi šurmulį ji atsisuko ir staiga pamatė atbėgantį vyrą, kuris ant galvos buvo užsimaukšlinęs gobtuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Jo rankose klaipėdietė pastebėjo kruviną peilį. Šiam vyrui iš paskos bėgo keli apsaugininkai. Susigaudę, kas vyksta, vytis nusikaltėlį ėmė ir keli jaunuoliai. Bėglys pasirodė iš tos pusės, kur apsaugos darbuotojai laiptais lipa į antrą aukštą. Į prekybos centrą labai greitai atvažiavo policijos ir greitosios pagalbos ekipažai.

REKLAMA

Moteris matė išnešamą nukentėjusį apsaugininką, jo kaklas buvo apvyniotas tvarsčiais, todėl ji pamanė, kad vaikinui buvo perrėžtas kaklas.

Nepatvirtintais duomenimis, apsaugininkas nusivedė į apsaugos kambarį įtariamą vagyste asmenį. Gali būti, kad jis sukonfliktavo su apsaugos darbuotoju ir griebėsi peilio.

Liudininkų teigimu, bėglys iš išorės priminė narkomaną. Nors jį matė daug žmonių, įtariamąjį apibūdinti žmonėms sunkiai sekėsi. Šiuo metu didžiulės uostamiesčio policijos pareigūnų pajėgos ieško nusikaltėlio.

Pareigūnai po 21 val. nustatė įtariamąjį asmenį. Jie išvyko vyro ieškoti ten, kur jis dažniausiai būna ir kur tikisi jį rasti.

Policija, ieškanti nužudymu įtariamo asmens, prašo pagalbos. Jei turite informacijos, susisiekite tel. 870060712, arba 112.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų