REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
125
Prostitucija gatvėse - ne naujiena Europoje (nuotr. SCANPIX)

Prostitutė grįžo į darbą raudonųjų žibintų kvartale vos 30 minučių po gimdymo, pranešė Didžiosios Britanijos policija.

125

Prostitutė grįžo į darbą raudonųjų žibintų kvartale vos 30 minučių po gimdymo, pranešė Didžiosios Britanijos policija.

REKLAMA

Pareigūnė Jacqui Fairbanks, kuri suteikia pagalbą sekso verslu užsiiminėjančioms moterims, pasakojo, kad kelyje, pavadinimu Hull's Hessle Road, jau dešimt metų yra bent 40 prostitučių, kurios dirba pastoviai skirtingu laiku.

Daugelis jų į šią teritoriją pakliuvo dėl fizinio ar psichologinio smurto, nemaža dalis prostitučių yra benamės, kurios miega tiesiog gatvėje.

Anot policijos atstovės, prasta psichinė būklė šių moterų tarpe yra dažnas reiškinys, o problemos su sekso vergyste, suteneriais ar vaikinais – kasdienybė.

„Viena moteris susilaukė kūdikio ir maždaug po pusvalandžio ji grįžo į gatvę dirbti. Štai, kaip stipriai šios moterys yra nusivylusios gyvenimu“, - šaltiniui „Daily Mail“ pasakojo J. Fairbanks.

REKLAMA
REKLAMA

„Gaila, tačiau tai nėra filmas „Graži moteris“. Turtingi verslininkai čia neužsuks ir neišgelbės šių moterų ir jos negyvens ilgai bei laimingai“, - tęsė ji.

REKLAMA

„Didžiausia problema, kad šios moterys net nesiruošia ateiti ir kontaktuoti su mumis. Jų savęs vertinimas ir labai žemas, todėl jos džiaugiasi sulaukiamu dėmesiu gatvėje, o tai labai liūdna“, - pastebi pareigūnė.

Šiame kvartale dirbančių moterų amžiaus vidurkis svyruoja nuo 20 iki 30 metų. Keletas prostitučių yra sulaukusios 60-ies. Pareigūnė džiaugiasi, kad šiose gatvėse nėra labai jaunų merginų.

„Galų gale jos yra kažkieno dukros. Aš stengiuosi joms įrodyti, kad jos yra geresnės, nei visa tai. Viskas, ką mes galime padaryti yra tik pagalba“, - sako J. Fairbanks.

Pareigūnė džiaugiasi, kad laikui bėgant jos nuolatinėje priežiūroje esantis prostitučių kvartalas patiria vis mažiau smurto prieš moteris. Paskutinė įvykdyta žmogžudystė prieš prostitutę šiame rajone buvo beveik prieš dešimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų